Maanantai käyntiin kahvipatukalla

Maanantaiaamu… kiire, väsyttää. Tuli torkutettua liikaa eikä ehdi väsäämään kunnollista aamiaista tai keittää kahvia. Varmasti monella meistä on joskus ollut tällainen tilanne, itsellä vähän turhan usein.

Suosittelen ehdottomasti syömään jonkinlaisen aamupalan. Hyvä keino on ennakoida. Tee edellisenä iltana jääkaappiin valmiiksi smoothiebowl, chiavanukas tai tuorekaurapuuro. Voit aamulla vain napata valmiin aamiaisen jääkaapista.

Kahvikupillisen voi sen sijaan korvata kahvipatukalla. Ai millä?

 

IMG_20180204_184507.jpg

 

Coffee Pixels on tuonut markkinoille pienen suklaalevyn näköisen patukan, joka on kuitenkin valmistettu lähes täysin kokonaisista Arabica -kahvipavuista. Muut raaka-aineet ovat kaakaovoi, ruokosokeri ja himalajansuola.

Sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin kaksi kahvipatukkaa.

Makuvaihtoehtoja on kaksi; miedompi Milk ja voimakkaampi Cascara. Maitosuklaan makuisessa Milk -patukassa mausteena on kevytmaitojauhe (19 %) ja voimakkaammassa Cascarassa kahvimarjat. Jälkimmäinen on tarkoitettu todellisille kahvinystäville. Yllättävää kyllä, suosikikseni nousi milk. Se on samalla pieni herkku. Paino sanalla pieni, koska levy on tosi mini, mutta todellakin riittävä viemään kahvin- ja makeanhimon. Ihan kuin söisi kahvia, jännä elämys!

 

pixels3.jpg

 

Miedompi Milk-kahvipatukka sisältää kofeiinia 33 mg, joka vastaa yhtä espressoannosta. Voimakkaamman Cascara-patukan kofeiinin määrä on 50 mg. Patukan etu verrattuna nestemäiseen kahviin on siinä, että kofeiini imeytyy hitaammin, jolloin sen vaikutus on pehmeämpi ja kestää pidempään. Siis täydellinen maanantaiaamuksi! Tai silloin, kun tarvitset valppautta ja keskittymiskykyä.

 

pixels5.jpg

// If you need to add some extra energy to your (Monday) mornings, I recommend Coffee Pexels bars.  They are made of Arabica -coffee beans, cocoa butter, himalayan salt and cane sugar. One bar equals one serving of espresso. There are two flavors; Edible Coffee Bar Milk and Mind Boostin’ Coffee Bar Cascara. Milk flavored coffee bar contains milkpowder (19%) and Cascara -bar is flavored with coffee berries. I loved the Edible Coffee Bar Milk, it’s like eating coffee with a hint of milk chocolate!

 

Energistä maanantaita!

-Lilies

 

 

Kahvipatukat saatu testiin Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Sis. mainoslinkkejä

 

Kommentit (2)
  1. Näitä olis ehkä hyvä pitää laukussa jos käy sellanen katastrofi ettei saa kahvia 😀 tuo vahvempi on ilmeisesti tosi vahva?

    1. Nää on täydellisiä hätävaroja 😀 On se melko tuju ja kahvinen, mutta hyvä sekin 😛 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *