Old rose colored boots

Lilies & Life

Tänä syksynä ostoslistalla oli muutamia isoja hankintoja; uusi villakangastakki, uusi softfhell-takki sekä uudet nilkkurit. Villakangastakki löytyi pitkän metsästyksen jälkeen Vilasta  ja softshell-takin löysin tuurilla kirppikseltä 15 eurolla (uusi, vielä laput kiinni)!

Tiesin, että nilkkurit olisivat ehdottomasti vaikein hankinta, koska jalkani ovat ongelmalliset. Romahtaneet jalkaholvit, lättäjalat, vääntynyt vasen pikkuvarvas ja taipumus plantaarifaskiittiin tuovat ongelmia kenkien löytämiseen. Vino selkäranka vaikuttaa yllättävän paljon jalkoihin. Tarvitsen tukevat, leveälestiset ja tarpeeksi isot kengät, joihin mahtuu tarvittaessa geelipohjalliset ja pehmuste pikkuvarpaalle. Tilasin netistä parit nilkkurit n. kuukausi sitten, mutta molemmat olivat liian kapeat ja jouduin palauttamaan ne. Kiertelin kenkäkauppoja löytämättä sopivia ja ennen kaikkea kivan värisiä nilkkureita.

Eräänä päivänä kävelin keskustassa ihan muilla asioilla, kun huomasin Click Shoes -myymälän uudella paikalla. Siellä oli kymmeniä ihania nilkkureita ja päätin pistäytyä katsomaan valikoimaa. Parkkiaikaa oli autossa enää 15 min, joten olin varma, etten ainakaan siinä ajassa löytäisi hyviä kenkiä.

Olin väärässä! Kokeilin jalkaan 2MOONS-merkkisiä (en ole ennen kuullutkaan) nilkkureita, joissa oli hyvä tarjous - 49,95 €. Valkoisista ja vanhan roosan värisistä löytyi minun kokoni. Nilkkurit olivat jalkaani täydelliset; tarpeeksi leveät ja todella tukevan oloiset. Ihastuin vanhan roosan värisiin ja ne lähtivät kassan kautta mukaani sen enempää miettimättä. Kotona käsittelin nilkkurit vettähylkivällä suihkeella, koska Suomen talvi.

Testasin nilkkureita viikonloppuna kirppiskierroksella. Ne olivat jalassani 4 tuntia, eikä jalat ottaneet itseensä yhtään. Oli siis hyvä ostos, jes!

Värisävy vaihtelee hauskasti valon mukaan.

// It's hard for me to find shoes that fit, because I have flat feet, fallen arch, twisted pinky toe and chronic plantar fasciitis. My scoliosis has a lot to do with my foot problems. Last week I was lucky enough to find the perfect new boots. They were wide fit, solid and I loved the old rose color! I'm so happy I found them.

 

Onko teillä vaikeuksia löytää sopivia kenkiä?

-Lilies

Kommentit

Abcdefg (Ei varmistettu)

Todellakin on vaikeuksia löytää kenkiä! Minulla on ongelmana leveä jalka ja liian korkea jalkapöytä. Olen useasti ollut kenkäkaupassa, jossa myyjä on joutunut toteamaan, ettei heiltä löydy kenkiä jotka mahtuisivat jalkaani.
Kesällä löytyy onneksi hyvin matalavartisia balleriinoja tai avokkaita, jotka mahtuvat. Joissain mallistoissa on myös plus-lestisiä kenkiä, jotka sopivat. Talvikenkien löytäminen on todella vaikeata, viime vuosina olen löytänyt sopivia Aaltosen kenkätehtaan nilkkureista. Niistä pidän todella hyvää huolta, vuosittainen kunnostus suutarilla ja säännöllinen rasvaus.

Lilies
Lilies & Life

Oi, kohtalotoveri! Se on inhottava tilanne kun kaupasta ei oikeesti löydy tarpeeksi isoja/leveitä kenkiä (oon myös kokenut) :S Kesä on tosiaan helpompi, kun voi käyttää sandaaleja ja balleriinoja. En olis todellakaan uskonut, että löydän itse uudet nilkkurit näinkin helposti, koska talvikengät on niin paljon vaikeammat... Hyvä tuuri kävi kyllä. Täytyy pitää tuo Aaltonen mielessä, kiitos vinkistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan väriset! <3

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, tykkään myös kovasti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan väriset! <3

Kommentoi