Onnistunut viikonloppu on seuraavan viikon voimavara

Lilies & Life

Ainakin minulla. Tämä oli jo neljäs poikkeuksellisen onnistunut viikonloppu putkeen. Pieni pessimisti nostaa jo päätään ja kysyy kauanko tämä voi jatkua? :D

Perjantaina saimme kutsun samalle illalle mammalaan (äidin äidin luo) enoni spontaanisti järjestämiin kesän avajaisiin grillijuhlien muodossa. "Tottakai tullaan!", vastasin heti. Näen enoani - joka on älyttömän hyvä tyyppi - vain muutaman kerran vuodessa pitkän välimatkan vuoksi, joten halusin ehdottomasti viettämään iltaa hänen kanssaan. Pääsin töistä vasta 19 jälkeen (ja työpäivä ei ollut parhaimmasta päästä), mutta ei haitannut; äkkiä kotiin vaihtamaan vaatteet, keräämään saunakamat mukaan ja poimimaan mies kyytiin. 

Ilta oli menestys. Meitä oli koolla 8 henkeä, eli juuri sopivan kokoinen porukka grillijuhliin. Tarjoiluun oltiin todella panostettu: oli kahta salaattia, täytettyjä sieniä, maissia, tankoparsaa, pekoniin käärittyjä nakkeja, naudan sisäfilettä, kanaa, lohkoperunoita yms yms. Unohtamatta ruokaviiniä sekä kylmää saunajuomaa! Aivan täydellistä.

Lauantaina kokoonnuttiin perheen kesken vanhempieni mökille. Otimme Manun (uusi kissanpentumme) ensimmäistä kertaa mukaan ulkoilemaan, oli ilo seurata hänen menoaan. Mökiltä lähdettyämme käytiin syömässä hyvät makkaraperunat merinäkymällä. 

Sunnuntai oli kiireinen. Aamulla ennen töitä täytin ja koristelin kiireellä siskon synttäritäytekakun ja töiden jälkeen suuntasimme suoraan siskon synttäreille. Päivä oli silti mukava, vaikka kiireinen olikin. Siskolle annoin lahjaksi tatuointilahjakortin, joka oli enemmän kuin mieluinen, sillä muutama kyynel oli havaittavissa :'D

 

Maanantai meni tosi leppoisasti kun takana on niin mukava viikonloppu.

Jaksatteko te onnistuneen viikonlopun voimin seuraavat arkipäivät?

 

- Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kieltämättä hyvä viikonloppu antaa voimia. Ihanan kuuloinen ja tapahtumarikas viikonloppu sulla!

Lilies
Lilies & Life

Sitä se kyllä oli :)

Kommentoi