Pieni ihme

Lilies & Life

"Tänään oli päivä arkinen,

vaan pikkutyttö muutti sen.

Tuli päivästä suuri ja ihmeellinen,

me varmasti kauan muistamme sen."

 

Aamuyöllä puhelin piippasi, näin viesti-ilmoituksessa otsikon: "hei kummitäti". Avasin viestin ja siellä pienen pieni tyttövauva makoili väsyneen ja kipeän, mutta onnellisen tuoreen äidin sylissä. Ei sanoja <3 Tänään päivä alkoi onnen kyyneleillä. 

Ehdimme hieman kirjoitella synnytyksestä (joka oli täysin LUOMU, mulla on niin kova nainen parhaana ystävänä!!), mutta en halunnut liikaa häiritä. Mietin sitä viestien ja kommenttien tulvaa, ajattelin että on parempi säästää kyselyt myöhemmäksi.

Se viestien ja kommenttien tulva kuitenkin kertoo siitä, että lapsella on elämässään paljon rakastavia ihmisiä ympärillään ja vanhemmilla tukihenkilöitä. En usko, että niitä voi tuoreella perheellä olla liikaa. Sieltä ajan myötä valikoituu ne henkilöt, jotka ovat eniten mukana perheen elämässä.

Itse toivon olevani (ja aion olla, mikäli minusta kiinni) yksi näistä henkilöistä. On iso kunnia saada olla kummitäti, ja haluan ehdottomasti viettää kummitytön kanssa paljon aikaa ja olla hänelle tuki sekä turva. Minulla on ennestään yksi kummipoika, jota en ole valitettavasti nähnyt vuosiin. Hän on entisen poikaystäväni siskon poika. Joskus asiat vain menevät uskomattoman epäoikeudenmukaisesti ja ihmiset kääntyvät sinua vastaan ilman syytä. Olen onnellinen, että saan toisen kummilapsen, jonka elämässä saan olla mukana.

Ja koska kummilapseni on tyttö, saamme tehdä toisillemme kampauksia, kokeilla huulipunaa (luontaiskosmetiikkaa tietenkin, hyvinvointineuvoja kun olen :D) sekä leikkiä barbeilla. Tällainen ihana mielikuva minulla on päässäni :') Mutta, jos hän haluaakin nukkejen sijaan leikkiä vaikka autoilla ja dinosauruksilla (kuten minä pienenä, barbien lisäksi), on sekin täysin ok, sitten leikitään niillä! Odotan innolla juuri sitä, millainen hänestä kasvaa ja mistä asioista hän pitää. 

 

"Lapsi on kirja, jota meidän täytyy lukea

ja jonka lehtiin meidän on kirjoitettava."

 

P.S. On niin ihana sattuma, että kummitytön syntymäaika on täysin sama kuin omani: 3.30. Jonkin verran on vain vuosia ja kuukausia välissä :) 

 

Onko sinulla kummilapsi(a) ja oletko hänen/heidän kanssaan paljon tekemisissä? Mikä on mielestäsi kummin tärkein tehtävä?

 

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Onnea tulevalle kummille!! <3

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Selvästi tunteella kirjoitettu postaus.. onnea tulevalle kummitädille!

Lilies
Lilies & Life

Sitä se on :') Mukavaa että välittyi! Kiitos paljon! 

Kommentoi