Pineapple, baby

Lilies & Life

Mulla on ananaskausi. Aamujugurtissa pitää olla ananasta sekä mökillä grilliruokana (yhdessä pekonin ja sinihomejuuston kanssa parilalla -morjes!!). Ostin muuten luomuananasta ensimmäisen kerran - maistuu oikeesti paremmalta kuin "tavallinen"!

Ananasmehuakin löytyy jääkaapista, siis 100 % ananasta, ei mitään e-koodi sokerilitkua tiivisteestä. Unohdin ostaa töistä Vogelin ananasmehua (jolla voi myös tehdä 5 päivän ananasmehukuurin), mutta bongasin lähikaupasta uutta Pure-merkkistä täysananasmehua, joka ei ole tiivisteestä - on siis vastaavaa kuin Vogelin mehu ja maistuu hyvältä. Ainoa ero on se, että Vogelin mehu on luomua, mutta Pure ei. 

Vinkki: Ananas(mehu) toimii tehokkaana nesteenpoistajana

Keittiön sisustuksessa on myös vahvasti ananas esillä. Ananaslaatikko on kirppislöytö; pysyy oliiviöljyt järjestyksessä :)

Barcelonan Mangosta ostin muutama viikko sitten tämän ihanan kosmetiikkapussin, en vaan pystynyt jättämään sitä hyllylle. Tästä tulee mun uusi "aurinkovoidepussukka" rannalle. Saa nähdä tarvitaanko tätä Suomessa montaakaan kertaa tänä kesänä, mutta ei haittaa: Kreikan matkaan on tänään jäljellä 80 päivää, siellä ainakin tarvitaan!

 

Onko muita ananaksen ystäviä? Yhden jo tiedänkin: Kirsihannele ;)

// I love all things pineapple. Pineapple is a regular addition to my morning yoghurt and I drink it every morning - and I mean 100% organic pineapple juice (strong diuretic - remedy to fluid retention!) I also recommend to try grilled pineapple with bacon and blue cheese -heavenly!! My kitchen decor includes pineapple stuff, too. I bought such a cute makeup-bag from Mango Barcelona a few weeks ago. I'm gonna take it with me to Greece in September as my sun cream pouch.

 

-Lilies

 

FOLLOW:   FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN   BLOGILISTA   PINTEREST

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Hitsi, et sä muistit mut ja mun ananashimotuksen!! Huomenna tulee muuten juttu Mangosta ostetusta cluchista, se on tota samaa sarjaa kuin tuo sinun pussi eli ihana <3. Se ostin Mallorcalta, ihan pakko oli :)

KÄÄK, tuo ananaslaatikko ja tuo pystyssä oleva ananas, haluun ne :D. Tuollaisia vateja minulla onkin jo...

Yhtä sirkusta!

Puhuinkin ananasta, torstaina tulee se juttu...voihan ananas, kun sekoilen... :D

Lilies
Lilies & Life

Tottakai muistin :)) Voi, odotan innolla <3 Näin muuten Barcelonan Mangossa sen ison ananaskassin, jonka olit ostanut, mutta jätin sen raskain sydämin kauppaan kun mulla on jo niin paljon sen tyylisiä isoja kasseja :(

Löysin tuon seisovan ananaksen paikallisesta Prismasta, kannattaa mennä katsastamaan onko muuallakin valikoimassa! Ananaslaatikko on niin ihana, olisin ostanut toisenkin jos olis ollut :D

Yhtä sirkusta!

Mullakin on niitä isoja kasseja, mut ne Luojan Kiitos, oli jäänyt kotiin, niin jouduin ostamaan sen :D

Noi ananasvadit ostinkin jo Prismasta, mut en sitten enempää katsonut eteenpäin (olisi ehkä kannattanut, jos tuollainen aarrekin olisi ollut). Hullunkiilto silmissä nappasin ison ja pienen vadin :D

Lilies
Lilies & Life

Kamalaa kun "joutuu" ostamaan! :D Ei muuta kuin uudestaan samalle hyllylle :D

Minnea
Minnean muruja

Ananasmehu on ihan taivaallista kesäisin! En lapsena pitänyt ananaksesta ollenkaan, mutta aikuisiällä olen oppinut arvostamaan :)

Lilies
Lilies & Life

Niin on! Vähän jäitä sekaan niin ihana kesäjuoma <3 Mä oon pienenä syönyt vaan purkkiananasta, josta en niin välittänyt. Vasta muutama vuosi sitten ostin ekan tuoreen ja onhan se nyt niin paljon parempaa :D 

Kommentoi