Pre-Xmas party

Lilies & Life

Oltiin puhuttu ystäväni kanssa, että olisi kiva juhlia pitkästä aikaa yhdessä pidemmän kaavan mukaan. Maanantaina päätettiin, että tiistaina juhlittaisiin pikkujoulujen merkeissä, kun keskiviikkokin on arkipyhä. Eipä siinä ehtinyt sen kummempia pikkujouluja järkätä, joten tarjottavaksi valitsin vain nopeasti juustolautasen (toimii aina), mustapippuri-merisuolasipsejä, Fazerin Suomi100-konvehteja ja terästettyä glögiä. Glögilasejakaan en löytänyt, mutta siskon antamat talviset Royal Deer-mukit ajoivat asian! 

 

Mekko / Ichi   Nilkkurit / Marco Tozzi

Pukeuduin kokomustaan, mutta kimaltava mekko toi pikkujoulufiilistä.

Mitä tykkäätte kokomustasta asusta?

 

(Mä niin tarvitsen valovoimaisemman objektiivin, juuri ja juuri riitti eteisen valo kuvien ottamiseen! Ehkä joulupukki tuo..? :D)

Ilta jatkui yökerhoon. Tanssittiin ja tuli maistettua makeinta cocktailia ikinä; omppu-vanilja ! Ei kuitenkaan viihdytty kuin pari tuntia ja olin kotona jo kahden jälkeen. Oli mukava herätä aamulla, kun ilta (ja juominen) ei venynyt pikkutunneille.

 

//It's pre-Christmas party season here in Finland. We had a little extempore pre-Christmas party a few days ago with my good friend. I didn't have a lot of time to organize anything too special, so I just put together a cheese plate, bought black pepper & sea salt -chips and Finland100 -chocolate. We drank some spiked mulled wine with almonds. I wore all black with some sparkle, of course. We went to a night club, but didn't stay that long - it was nice to wake up feeling fine in the morning!

 

Muita pikkujouluja ei varsinaisesti ole tänä vuonna tiedossa, ellei meidän mamman huomisia 75-v. synttäreitä/tupareita lasketa. Ne ovat ehkä hieman maltillisemmat juhlat kuin tiistaiset pikkujoulut, mutta tiedän, että glögiä sielläkin on tarjolla :D

 

Monetko pikkujoulut sinulla oli/on tänä vuonna? 

-Lilies

 

Kommentit

Stacie (Ei varmistettu)

Gorgeous!!

Lilies
Lilies & Life

Thanks!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kokomusta toimii AI-NA! Olet tosi kaunis :)

Lilies
Lilies & Life

Niin se taitaa olla! Kiitos kovasti ♥

Yhtä sirkusta!

Minulla on aika usein koko mustaa, joten minusta se on vaan hyvä. Sinun asussasi kimallus tuo sitä juhlan tuntua sitten mukaan :)
Mekin söimme juustoja tiistai-iltana :D, ne maistuu aina!

Lilies
Lilies & Life

Kyllä kokomusta on aina tyylikäs ja juhlava, mutta kimallus sopii pikkujoulukauteen erityisen hyvin :) Juusto-illat on parhaita ♥

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen mekko sun kropalle (sydänsilmäemoji)!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon! ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.