Woman like me

 

”I always say what I’m feeling
I was born without a zip on my mouth
Sometimes I don’t even mean it
It takes a little while to figure me out
I like my coffee with two sugars in it
High heels and my jewelry dripping
Drink and I get all fired up
Insecure but I’m working with it
Many things that I could get rid of
Ain’t about to give it up
I  made a few mistakes, I regret it nightly
I broke a couple hearts that I wear on my sleeve
My momma always said, ”Girl, you’re trouble” and
And now I wonder, could you fall for a woman like me
And every time we touch, boy, you make me feel weak
I can tell you’re shy and I think you’re so sweet
Spending every night under covers and
Still I wonder, could you fall for a woman like me”

Woman like me – Little Mix

 

Naistenpäivän kunniaksi halusin julkaista naiseutta ja seksuaalisuutta koskevan postauksen. Tämä on uusi ja ehkä yllättäväkin aihe, jos on lukenut blogiani kauan. Fakta on se, että seksistä ja seksuaalisuudesta ei puhuta tarpeeksi. En ole aiemmin kirjoittanut yhtään tekstiä seksi-teeman alle. Olen innoissani, sillä uudessa Lilyssä voi valita postauksen teemaksi myös sinkkuuden.

Olen määrätietoinen ja seksuaalinen nainen. Tiedän mitä haluan, enkä pelkää sanoa sitä ääneen. Koen itseni kauniimmaksi, naisellisemmaksi, itsevarmemmaksi ja seksikkäämmäksi nyt kuin koskaan aiemmin elämässäni. Ehkä juuri tästä syystä tuntuu luontevalta kirjoittaa aiheesta.

Uskon, että se näkyy ulospäin, kun nainen on sinut naiseutensa ja seksuaalisuutensa kanssa. Rakastan olla naisellinen nainen. Nautin huomionosoituksista, flirttailusta, romantiikasta ja seksuaalisesta jännitteestä. Ne ovat elämän suola.

En voisi koskaan tapailla sellaista miestä, jonka kanssa ei olisi vahvaa kemiaa tai vetovoimaa. Vetovoimalla en tarkoita pelkästään ulkoisesti silmää miellyttäviä ominaisuuksia,vaan kemian pitää olla mielessä ja muussakin kommunikoinnissa. Pidän miehestä, jolla on hyvät keskustelutaidot ja taito flirttailla.

Kaikki miehet eivät osaa suhtautua naiseen, joka tietää mitä haluaa. Tarvitsen siis miehen, joka ei pelkää itsevarmaa naista, eikä koe seksuaalisuuttani negatiivisena asiana.

En halua löytää itseäni sellaisesta parisuhteesta, jossa seksi ja rakkauden huoltaminen ovat listan viimeisiä asioita arjen keskellä. Toki elämässä tulee väistämättä tilanteita ja haastavia aikoja, jolloin on muuta mietittävää kuin seksi, mutta tarkoitankin pitkällä tähtäimellä. Minusta on molempien velvollisuus ylläpitää kipinää sekä näyttää teoilla, että haluaa toista. Mielestäni olisi tärkeää – varsinkin parisuhteessa – huolehtia omasta jaksamisestaan liikkumalla, lepäämällä riittävästi ja hoitamalla stressiä, jotta seksielämä ei kärsisi. Haluan miehen olevan samoilla linjoilla kanssani näistä asioista, jotta voisin kuvitella ryhtyväni parisuhteeseen.

Vaikka pohdiskelen tässä seksuaalisuutta parisuhteessa, olen tällä hetkellä sinkku. Olen vasta opetellut elämään yksin. Olen joutunut tai ehkä päässyt pohtimaan seksuaalisuutta eri näkökulmasta. Olen opetellut arvostamaan itseäni naisena (jotain mitä en ole ennen juurikaan osannut tehdä) ja olen saanut itsevarmuuteni takaisin. Nämä asiat vaikuttavat seksuaalisuuteen huomattavasti.

 

Saattaa olla, että postaukselle tulee jatko-os(i)a tulevaisuudessa. You never know.

 

Ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille upeille naisille! <3

-Lilli

 

 

FOLLOW ME :  Facebook / Instagram / Bloglovin

suhteet seksi sinkkuus parisuhde
Kommentit (13)
  1. Mä tässä
    8.3.2019, 23:19

    Wow. Oot tyrmäävän kaunis ja rohkea teksti!

  2. Oikein hyvää naistenpäivää! Toivottavasti sulla oli kiva päivä 😉

    1. Kiitos, oli kyllä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *