September, please be good

Lilies & Life

Syyskuu on yleensä yksi vuoden parhaista kuukausista - alkaa vaakojen kausi. Uskon, että ihminen pitää luontaisesti vuodenajasta, jolloin on syntynyt. Vaikka sää on viileä ja päivätkin alkavat lyhentyä, tuo syyskuu mukanaan ihania asioita, kuten ruskan väriloisto, mukavat koti-illat kynttilänvalossa, neuleet ja villasukat sekä itselle tietysti synttärit. Työn alla on myös syyssiivous ja sisustuksen päivitys.

Paras asia syyskuussa tulee olemaan kesäloma part 2 ja lähtö Kreikkaan Kosin saarelle kahden viikon all inclusive -lomalle 22.9 ♡ Mun mielestä syksy on parasta aikaa matkustaa etelään; saa vielä jatkettua kesää (oikeen kunnolla) ja ladattua akkuja pimeää talvea varten. Matkustussesonki alkaa olla ohi, joten turisteja on melko vähän kohteissa ja lisäksi kaikki on edullisempaa.

Vielä paremmaksi matkan tekee se, että vietän synttärit Kreikassa 26.9 !! Aivan unelma. Ehkä vähän paineita poikaystävälle, kun oon niin innoissani :'D Ei silti, tärkeintä on seura, paikka, hyvä ruoka ja muutama pina colada.

Koitan matkan aikana kirjoittaa muutaman postauksen, ainakin synttäripäivästä julkaisen varmasti jotain :)

// September has always been one of my favorite months of the year - the Libra season begins. I love autumn colors, cozy nights at home in candlelight, wool socks, sweaters and cardigans. I'm so excited about our upcoming 2-week vacation to Kos, Greece on 22.9! I get to celebrate my birthday in Greece - how perfect is that!!

 

Oletko syksyihminen? :)

Millaisia asioita syyskuu tuo sinulle tullessaan?

-Lilies

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Paluu Suomeen, paluu töihin, kahden lapseni synttärit...

Lilies
Lilies & Life

On siinäkin jo monenlaista yhdelle kuulle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.