Silottava EcoTools -hiusharja

Lilies & Life

 

Käytössäni on reilu pari vuotta ollut Simply Naturalin hiustenpidennyksille tarkoitettu hiusharja. Pidennykset otin pois (melkein tasan) vuosi sitten, mutta harjan jätin käyttöön. Se alkaa tosin tulla jo tiensä päähän, joten ei olisi voinut parempaan saumaan tulla mahdollisuutta testata Ecotoolsin hiusharjaa. Olenkin katsellut Ecotoolsin ohimennen Sokoksessa ja miettinyt, että pitäisi tutustua kyseiseen merkkiin paremmin. Varsinkin meikkisiveltimistä olen kuullut hyvää. Nyt pääsin tutustumaan hiusharjaan, mahdollisesti merkin muitakin tuotteita tulee testailtua joskus myöhemmin.

 

 

Valitsin Hyvinvoinnin tavaratalon uutuuksista Ecotoolsin silottavan ja kiiltoa antavan harjan*, jonka luvataan EcoVent-ominaisuuden ansiosta kuivaavan kosteat hiukset nopeammin. Se vaikutti sopivimmalta hiuksilleni. Harjan sanotaan jakavan kosteuden ja hiuksen luontaisen öljyn tasaisesti hiuksiin ja antavan niille lisää kiiltoa muotoilunsa ansiosta. Tällöin riittää vähempi föönaus tai suoristusraudalla kuivaaminen, jotka kuluttavat hiusta.

Arvostan merkin materiaalivalintoja; Ecotools -tuotteet on valmistettu 95% kierrätysmateriaaleista ja nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Tämän testamaani hiusharjan kädensija on tehty bambusta ja harjakset kierrätetystä muovista. Ne imitoivat villisian harjaksia. Minun oli jo aikakin vaihtaa pois kokonaan muovisesta hiusharjasta. Jopa harjan pakkaus on ekologinen; se on valmistettu bambukuidusta sekä puuvillasta, ei perinteisestä pahvista.

Ecotools-tuotteita ei ole testattu eläimillä.

 

 

Ecotoolsin harja on pehmeä, todella hellävarainen ja joustava. Harjaksissa on ainutlaatuinen kuvio ja ne tuntuvat hyvältä päänahkaan. Harja ei revi hiuksia, vaikka olisi takkuja. Mulla on melko paksut hiukset, joten hieman pidempään kestää hiusten perusteellinen harjaus tällä pehmeämmällä harjalla, mutta ei merkittävästi. Moni (kova) muovinen harja menee yhdellä vedolla hiuskerrosten läpi, mutta ei jousta juuri yhtään katkoen takkuisia hiuksia mennessään.

Olen pari kertaa testannut harjata kosteita hiuksia Ecotoolsin harjalla. Kyllä siinä on totuuden perää, että hiukset kuivuvat nopeammin. Harjan materiaali ja muotoilu tekevät hiuksista ilmavammat ja kosteus pääsee haihtumaan nopeammin.

Märkiä hiuksia en harjaa koskaan, sillä en halua venyttää ja/tai katkoa hiuksia. Yleensä harjaan hiukset tosiaan vasta, kun ne ovat itsestään kuivuneet, hieman kosteat vielä. Föönaan hiukset nykyään ainoastaan uimahallissa ja suoristusraudan käytön olen lopettanut oikeastaan kokonaan. Tykkään, kun hiukseni ovat luonnostaan hieman taipuisat. Jos välillä haluan suorat ja sileämmät hiukset, käytän suoristusharjaa, jonka sain äidiltäni joululahjaksi. Voin suositella! Se ei kärvennä hiusta raudan tavoin. Kärsivällisyyttä tosin kysytään hiukan enemmän.

 

// I have been using Simply Natural's Extension Brush for two years, but it has seen better days and I got my extensions taken out a year ago. It was the perfect time to test EcoTools' hair brush. I chose Sleek & Shine Finisher, because it seemed the best option for my hair. And it was! The brush is soft, gentle and flexible. It's made of bamboo and recycled plastic. The unique bristle pattern imitates boar's hair. EcoVent -design dries hair 20 % faster, so you won't need to use as much heat, which wears the hair out. Ecotools' products are cruelty-free and eco-friendly.

 

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Ecotoolsin hiusharjaan ja voin suositella sitä lämpimästi! Voit valita sinulle sopivimman harjan useasta vaihtoehdosta tai testata vaikka kaikkia, sillä ne on suunniteltu hieman eri käyttötarkoituksiin. Mielestäni tämä Silottava & Kiiltoa Antava on hyvä "yleisharja", enkä itse koe tarvitsevani muita. Ecotoolsin harjat ovat mielestäni kohtuuhintaisia;  12,95-15,95 €. Ecotoolsin tuotteita löytyy esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Huomasin muuten (omaksi ihmetyksekseni), että olen melko vähän kirjoitellut hiusjuttuja. Kiinnostaako teitä luontaiset hiustuotteet, itse tehdyt hiusnaamiot, kasvivärit, sisäiset ravintolisät hiuksille tai muu luonnollinen hiustenhoito? 

-Lilies

 

LUE MYÖS: Parhaat luontaiset hiustenhoitotuotteet

 

*Tuote saatu testiin blogin kautta

Sis. mainoslinkin

 

 

Kommentit

Ruusunen (Ei varmistettu)

Haluaisin lukea ravintolisistä hiuksille ja kasvivärit kiinnostaa myös. Niitä en ole uskaltanut kokeilla. Upeat hiukset!!

Lilies
Lilies & Life

Kiitti kommentista, pitää tehdä niistä postaukset :) Kiitos paljon! 

Minnea
Minnean muruja

Sulla on kyllä upeat hiukset! Ja kyllä, luonnonmukainen hiustenhoito kiinnostaa :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos kovasti <3  Sitä siis tulossa enemmän jatkossa! 

Jh (Ei varmistettu)

Haluun tietää miten saa samanlaisen tukan kuin sulla! Mulla ohut liiskatukka jota en saisi ikipäivänä kasvatettua noin pitkäksi :D Mä luulin ensin, että sulla on näissä kuvissa pidennykset kunnes luin että oot siis ottanut ne pois :o

Lilies
Lilies & Life

Eikä miten ihana! :D Ei ole pidennyksiä näissä kuvissa, ne lähti vuosi sitten :)

Uskon, että sunkin on mahdollista kasvattaa hiuksiasi, kunhan tarjoat hiuspohjalle oikeita ravintoaineita sisäisesti ja hoidat hiusta myös ulkoisesti sekä pyrit välttämään rasittavia/kuluttavia tapoja :) teen lähiaikoina postauksen aiheesta ainakin hyvistä ravintolisistä! 

Kommentoi