Sisustushaaveita kampaajalla

Lilies & Life

Kampaajalla käydessä tulee luettua iso kasa lehtiä. Tällä kertaa kampaamosta löytyi pari kivaa sisustuslehteä juuri sopivasti. On meinaa pitkästä aikaa iskenyt kunnon sisustushimo.

Tässä postauksessa  näkyikin mun uusi mieltymys harmaan ja pinkin yhdistelmään. Keittiössä toimii kivasti tummanharmaa + pirteä pinkki, mutta makkariin kaipaan vaaleampia harmaan sekä vaaleanpunaisen sävyjä.

 

Ihania, pehmeitä vaalean beigen / vaaleanpunaisen sävyjä.

Lempeää ruusukvartsia / puuteriroosaa.

Unelmaolohuone! Luulen että toinen puolisko ei lämpeä vaaleanpunaiselle sohvalle, mutta voi sitä pienemmilläkin yksityiskohdilla tuoda väriä huoneeseen. Suunnitelmissa ainakin uusi matto ja sohvatyynyt & viltit.

 

Selailin vielä sisustushimoissani Pinterestiä, joka on paras inspiraation lähde:

Ideoita makuuhuoneeseen // Pinterest

 

Ideoita olohuoneeseen // Pinterest

 

//I have a strong desire to redecorate or at least beautify our bedroom and living room. I love the combination of light grey and blush pink and I wanna use those shades. Pinterest provides so many ideas and inspiration! I will post the results, once everything is ready.

 

Ei muuta kuin toteuttamaan. Kirjoitan postauksen jos kun saan toteutettua ideoitani :)

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Sisustaminen on kyllä ihanaa ja se piristää ja virkistää myös huoneen lisäksi, itsensä :)

Lilies
Lilies & Life

Juuri näin! Pienetkin muutokset vaikuttaa suuresti :) Muutaman kerran vuodessa iskee oikeen kunnon tarve muuttaa sisustusta :D

Minnea
Minnean muruja

Ihania! Minä tykkään myös harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä! Meidän makkari näyttää vähän samalta kuin tuo kuvan makkari, jossa on kartta. Miehen mielestä vaaleanpunaiset lakanat oli mummomaiset :D

Lilies
Lilies & Life

Niin on ♥ Oi näyttääkö? Oon kateellinen, ihastelin just eniten tuota karttataustaista kuvaa! Voi eikä :'D

Kommentoi