Suunnittelematta paras

Lilies & Life

Tästä kesästä tulee jäämään mieleen onnistuneet viikonloput. En oikeesti muista milloin viimeksi olisi ollut huono viikonloppu. Huomasin vanhoja postauksia selatessani, että juuri sen takia on kertynyt aikalailla viikonloppu-aiheisia juttuja:

Kun viikonlopusta tuli vahingossa täydellinen

Easy like sunday morning

Juhannusviikonloppu mökillä

Onnistunut viikonloppu on seuraavan viikon voimavara

Ihana aurinkoinen viikonloppu

Parhaat ideat ja hetket ovat olleet spontaaneita, joten pitää todeta, että suunnittelematta paras.

Viime viikonloppuun kuului taas vähän mökkeilyä ja ajelua rannikolla.

Viikonlopun paras idea oli ehdottomasti myöhäisillan uintihetki meressä. Meistä ei kumpikaan ollut vielä uinut luonnon vesissä tänä kesänä, jostain kumman syystä. Viikonloppu oli nyt poikkeuksellisen lämmin, joten mereen pulahtaminen kuulosti erittäin hyvältä idealta.

Ei ollut ruuhkaa illalla!

Vaikka ilma oli lämmin, vesi ei ollut. Se oli helvetin kylmää. Jalkoja särki ensimmäiset 10 minuuttia, mutta se helpotti vähitellen. Mulla kesti varmaa 15-20 min ennenkuin kastelin itseni kokonaan! Yllättävän nopeasti jäätävään veteen kuitenkin tottui ja viihdyin mun mittapuulla meressä kauan :)

Meillä oli tosi hauskaa, oltiin kuin pikkulapsia rannalla :D Tuli mieleen viime lokakuun Kreetan matka ja Falassarnan ranta. Tämä oli laatuaikaa parisuhteelle. ♥

Autossa oli pakko laittaa lämmitys päälle, kun lähdimme pois - sen verran kohmeessa oli kaikki lihakset. Uiminen teki silti hyvää; aiemmin päivällä vaivannut selkäkipu oli poissa ja turvotus laskenut. Iho tykkäsi merivedestä.

//Last weekend we decided to drive to the beach and take a late night swim. Sea water was freezing, but it was still the best idea we've had in a while. That night will remain as one of the highlights of this summer.

 

Tuo ilta jää mieleeni yhtenä kesän 2017 kohokohdista.

Oletko jo heittänyt talviturkin?

-Lilies

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea ranta!! Missä tällainen sijaitsee?

Lilies
Lilies & Life

Samaa mieltä!

Porin Mäntyluodossa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.