Tämän harmaan arkipäivän pelasti…

Olipa yllättävän rankka torstai. Aamulla oli vaikea nousta sängystä, koska yöllä pyöri kaikenmaailman asiat mielessä (täällä kerroin, että lähitulevaisuus mietityttää.) Herättyäni odotin tietoa läheisen ihmisen voinnista leikkauksen jälkeen (pieni toimenpide, mutta kuitenkin), luulen, että sekin pyöri alitajunnassa yöllä. Parissa ihmissuhteessakin on omat ongelmansa ja ihmissuhdeasiat vaikuttaa muhun (ja uniin) ihan tosi paljon.

Sain revittyä itseni ylös ja aamupalan jälkeen suuntasin jopa salille, mutta kymppikorttini oli mennyt umpeen enkä päässyt edes kertamaksulla, koska kesäaukioloajat… No, takaisin kotiin ja pieni kotitreeni (totesin, että olisin treenannut salilla ihan puolella teholla jos olisin sinne päässyt.) Siitä lounaalle ja töihin. Olin jotenkin niin (henkisesti) väsynyt, että työpäivä tuntui kestävän ikuisuuden ja oli vielä kaiken lisäksi hiljainen päivä.

 

Mikä sitten piristi?

 

1. Lueskelin töissä seuraamiani blogeja, joista yksi on On my way -blogi. Löysin kyseisen blogin n. puolitoista vuotta sitten ja palaan aina lukemaan Jutan juttuja, vaikka välillä tulisikin pieniä taukoja blogien lukemisesta. Jutta on käsittämättömän inspiroiva ja usein nyökyttelen, kun lueskelen hänen pohdintojaan. Monesti tuntuu, että hän osaa pukea osan ajatuksistani sanoiksi. Mahtavinta tässä on se, että Jutta oli valinnut minun blogini viiden kiinnostavimman joukkoon! Olin hetken suu auki, kun oman blogin nimi tuli vastaan postauksessa :’D Jutta perusteli valintansa ihanasti ja todella piristi mun muuten harmaata torstaita 🙂

2. Hyvä lounas ja siihen päälle iso kuppi tummapaahtoista kahvia. Hyvä ruoka, parempi mieli. Kyllä te tiedätte. Ja iso kahvi on aina iso kahvi.

3. Tulin töistä kotiin ja poikaystävä oli ostanut mulle kreikkalaista Mythosia (mun lempiolut), koska tiesi, että mulla on ollut rankka päivä. Maistui muuten niin hyvältä jääkylmänä. Keittiön sivupöydällä odotti myös vaaleanpunainen liljakimppu (yksi lempikukistani), jota en aluksi edes huomannut!

4. Ystävät. Vuorovaikutteinen keskustelu luottoystävän kanssa, jota todella kiinnostaa sun asiat, auttaa jaksamaan ja antaa voimia. Eilen kävin L:n luona teellä ja saimme aikaan todella syvällisen keskustelun (kuten aina, jo viimeisen 15 vuoden ajan.) Tänään soittelin J:n kanssa, joka antoi kullanarvoisia neuvoja.

5. Kissat. Mun jokapäiväinen piristysruiske. Ne vaan on

 

// I had a rough day and there’s been a lot in my mind lately. I’ve been extremely tired. Luckily I have a thoughtful boyfriend, very good friends and silly cats, they keep me going.

arki2.jpg

Vaikka elämässä tapahtuisi mitä, pitää keskittyä positiivisiin asioihin.

Ehkä huominen on vähän parempi. On sentään perjantai ja vapaa viikonloppu!

-Lilies

Kommentit (4)
 1. Ihania juttuja ja kauniita liljoja! Kyllä sitä usein löytää iloa rankkoinakin päivinä, kun vain pitää mielen avoimena 🙂 Toivottavasti perjantaista tulee ihan huippu!

  1. Ihania yllätyksiä tosiaan :))

   Kyllä, se on niin paljon itsestä kiinni, siitä miten suhtautuu negatiivisiin asioihin. Antaako niiden viedä mukanaan vai koittaako löytää sateenkarta myrskyn keskellä 🙂

   Toivon samaa! Mukavaa loppuviikkoa sulle 🙂

 2. Ihana boyfriend sulla <3

  1. Osaa kyllä tehdä päivästä paremman 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *