Täydellisen villakangastakin metsästys on ohi!

Lilies & Life

Mun piti jo viime talvena ostaa uusi villakangastakki edellisen (vuosia vanhan) tilalle, mutta en löytänyt mieleistäni ja loppujen lopuksi unohdin koko asian. Tänä vuonna otin asiakseni vihdoinkin metsästää sen uuden takin jo ennen kuin talvi varsinaisesti alkaa, vaikka sitten kissojen ja koirien kanssa.

Kolusin liikkeitä läpi pari kolme viikkoa löytämättä etsimääni. Lähdin tyhjin käsin jopa Vero Modasta, joka ei koskaan petä! Tarjolla oli ihan kivoja kyllä, mutta päätin, että takin on oltava täydellinen, koska se on suhteellisen iso sijoitus ja sen pitää kestää aikaa. En todellakaan jaksa joka vuosi ostaa uutta villakangastakkia (eikä kyllä tarvikaan) :D

Edellinen takkini oli ruskeapohjainen, mustalla kuviolla. Takin malli oli täydellinen vartalolleni ja rakastin takin isoa huppua. Nyt olin päättänyt ostaa samanpituisen (juuri ja juuri takapuolen peittävä), mutta tummanharmaan takin. Huppu olisi must. Tai niin ainakin luulin.

Olin jo melkein luovuttanut takin suhteen, kunnes tajusin mennä Vilaan. Ihastuin siellä heti kolmeen takkiin. Yksi tosiaan oli tummanharmaa ja melkein samanpituinen kuin edellinen takkini, toinen oli keskipitkä, väljänmallinen ja väriltään vaaleanpunainen, kun taas kolmas oli pidempi, vaaleanharmaa ilman huppua.

Yllätin itsenikin ihastumalla täysin viimeiseen vaihtoehtoon. Tuntui kuin se olisi mun vartalolle tehty ja vaalea väri oli piristävä. Materiaalikin oli niin mukavan tuntuista. Takki sisältää aitoa villaa, mikä oli yksi kriteereistäni. Huppua takissa ei ole, mutta iso kaulus on melkein yhtä hyvä.

// I finally found the perfect long wool coat from Vila after a long hunt!

-Lilies

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Apua, Vero Moda petti? Ai, nyt ihan sattuu.. :D
Vilasta kyllä löysin minäkin uusimman villakangastakkini, siellä olisi ollut toinenkin (harmaa), jonka olisin voinut ottaa...Kaunis tuo sinun löytämäsi ja sopii sinulle "perfecto" !!

Lilies
Lilies & Life

Kyllä, tällä kertaa näin! :0 Juu kokeilin sitä samaa vaaleanpunaista, ihana sekin kyllä mutta tää harmaa oli sitten enemmän mun tyylinen :) Kiitos!

Minnea
Minnean muruja

Vila on ollut viime aikoina ihan superhyvä paikka löytää yhtä jos toistakin vaatekappaletta! Ja ne niiden takit on ihania! Kauniilta näyttää tuo sun takkisi :) Kiva, että löytyi se oikea!

Lilies
Lilies & Life

Näytti olevan kaikkea ihanaa, mutta päätin etten osta muuta ennenkuin takki on löytynyt :D nyt voisikin mennä katselemaan valikoimaa :) Kiitos, oon myös niin tyytyväinen että lopulta löytyi se oikea! 

Carita L. (Ei varmistettu)

Ihanan raikas asukokonaisuus ja kauniit kuvat :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitti!! :)

sharks
by a mile

Tosi kiva takki! Sopii sulle mielettömän hyvin!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon! ❤

Kommentoi