Tulevaisuus mietityttää

Lilies & Life

Mielessäni on viime aikoina pyörinyt paljon (lähi)tulevaisuus. Lähipiirissä tapahtunut isoja muutoksia viime aikoina, itse asiassa ihan tällä viikolla tietooni on tullut kaksi suurempaa muutosta läheisten ihmisten elämässä. Se laittaa aina miettimään omiakin asioita... pitäisikö tehdä muutoksia oman elämän tiettyihin osa-alueisiin vai jatkanko samaa rataa. Hyppäänkö mukavuusalueen ulkopuolelle vai jäänkö sen turvallisiin sisuksiin. Muutokset pelottavat aina, mutta monesti ne johtavat parempaan.

Juuri kun olet tehnyt luulit tehneesi päätöksen suuntaan tai toiseen, voi elämä yllättää. Se voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta, romuttaa kaikki suunnitelmasi ja heittää sekaan oman vaihtoehtonsa. Siinäpä vasta ihmettelemistä.

Uskon, että kaikella on (enemmän tai vähemmän) tarkoituksensa. Asiat järjestyvät aina, vaikka on sellaisia hetkiä, kun ei todellakaan siltä tunnu. Näiden ajatusten avulla olen selvinnyt äärimmäisen vaikeista asioista.

Uskon myös karmaan ja se on monen ihmisen kohdalla tehnyt tehtävänsä. Sen huomaa omallakin kohdalla - tee hyvää niin saat hyvää ja päinvastoin.

// Lately I've been thinking about (near) future. Should I change some things in my life or not? Should I stay in my cozy comfort zone or take a leap of faith? Change is scary, but change is good. It might lead to something better.

 

Mystinen postaus mieleni liikkeistä. Selvennystä tulee jossain vaiheessa, kun asiat ovat selkeämpiä :)

-Lilies

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Todella mystinen, mutta kuulostaa niin normaalille ihmisen elämälle suruineen, iloineen, ongelmineen, valintoineen ja vastuineen :)

Lilies
Lilies & Life

Niinpä, elämä koostuu niin monesta asiasta ja välillä pitää punnita mikä painaa vaakakupissa eniten :)

Minnea
Minnean muruja

Toivotan tsemppiä ja uskallusta muutokseen, jos sille tielle päädyt :) Kauniit kuvat!

Huomasin juuri, että vastasin sinun kommentiisi omassa blogissani ihan päättömiä juttuja. Sekoitin sinut hetkeksi La La Liljaan, jonka blogista bongasin oliivinvihreä hameen. Pahoittelen sekopäisyyttäni :D

Lilies
Lilies & Life

Kiitos kehuista ja tsempeistä (niitä varmasti tarvitaan)! :)

Aa okei, ei haittaa mitään :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia, sopii tähän postaukseen :)

Monesti elämässä kaduttaa asiat, jotka jätti tekemättä ja tilaisuudet, joihin ei tarttunut. Ihan vaan vinkkinä ;)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon :)

Kiitti vinkistä, oon itse asiassa käynyt mielessäni läpi juuri noita asioita! 

Eeru
Packing peanuts

Hurjaa, ajatuksesi ovat aivan samoja kuin itsellä!

Tämä teksti olisi voinut tulla omasta kynästäni jos olisin osannut pukea fiiliksiäni sanoiksi. Oma blogi on ollut enemmän ja vähemmän tauolla parisen vuotta, juuri siksi että on sattunut ja tapahtunut niin sellaisia asioita, joita mieluummin pitää itsellään.

Tällä hetkellä kuitenkin muutoksen tuulet ovat oma valinta. Mukavuusalueelta poistuminen jos mikä jännittää, mutta samalla tuntuu todella hyvältä kutkutkselta vatsanpohjassa. Asioilla on todellakin tapana järjestyä, se kuinka nopeasti ja miten onkin toinen juttu. 

Lilies
Lilies & Life

Mukavaa, etten yksin mietiskele tällaisia, on aina kiva löytää kohtalotovereita!

On hienoa, kun on mahdollisuus valita, mutta koko ajan pelkää tekeekö väärän valinnan. Sitten pitää elää sen kanssa.

Mukavuusalueelta poistuminen on lähes poikkeuksetta positiivinen asia - joko se johtaa parempaan tai sitten kokemuksesta oppii :)

Kyllä, totta tuo sun viimeinen lause!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.