Vuoden 12 luetuinta postausta

Lilies & Life

 

BLOGIN LUETUIMMAT TÄNÄ VUONNA:

1. All Inclusive - ei enää koskaan! (julkaistu viime vuonna)

2. Mitä on kombucha? (julkaistu viime vuonna)

3. Kreikkalaistyylinen tomaatti-fetapiirakka  (julkaistu viime vuonna)

4. Palma de Mallorca

5. Kiusallinen tilanne uimahallissa

6. Glögi-piparijuustokakku (julkaistu viime vuonna)

7. Painoni ei määritä minua

8. Testissä kasvivärjäys

9. Uuteen työyhteisöön sopeutuminen

10. MENORCA MEMORIES

11. Miten skolioosi vaikuttaa elämääni?

12. Munasarjan poisto

 

Luetuimpien postausten lista on melko sekalainen seurakunta, sieltä löytyy monenlaista aihetta. On kiva huomata, että erilaiset asiat kiinnostavat. Viime vuoden luetuimmat postaukset listattuna täällä.

Saa muuten esittää postaustoiveita ensi vuodelle! Ihan tavallisia, arkisia postauksia on jo pyydetty ja niitä tulee jatkossa enemmän. Kiinnostaako teitä lukea esim. faktoja minusta, vastauksia kysymyksiin tai this or that-tyyppisiä postauksia välillä?

 

 

Ainakin hyvinvointijutut, luonnonkosmetiikka ja ekologisuus tulevat ensi vuonna jatkamaan postauksien aiheina. Viimeistään kesällä kotimaanmatkailu myös. Toivoisin, että voisin kirjoittaa ensi vuonna työelämästä ja/tai opiskelusta. Jos en, niin sitten löytyy ainakin kokemusta pitkästä työttömyysjaksosta, jota en itse halunnut!

 

 

Postaukset Välimeren matkoista ovat selvästi kiinnostavia, sillä niihin päädytään Googlesta joka viikko, mutta en vielä tiedä onko minulla ensi vuonna mahdollisuutta, aikaa tai varaa matkustaa ulkomaille. Jos on, niin (lentäen toteutettuja) matkoja tulee olemaan max. 1-3, ympäristön takia.

 

 

Olen saanut paljon viestejä blogin sähköpostiin ja instagramiin terveyteen/sairauksiin liittyen, joten ensi vuonna yritän kirjoittaa enemmän omista kokemuksistani skolioosiin, ahdistuneisuuteen sekä hormonitasapainoon liittyen. Piti jo alkusyksystä jatkaa skolioosi-postaussarjaa, mutta työt ja alkutalven aikaansaamattomuus jarruttivat paneutumista aiheeseen.

Näiden isompien teemojen lisäksi tulee aina silloin tällöin kirjoiteltua juttuja ihan randomaiheista, joita tulee mieleen mistä milloinkin. Välillä ne ovat kevyitä ja välillä syvällisempiä.

 

 

Heti tammikuussa olisi luvassa mm. käyttökokemuksia Zuiin meikeistä, asiaa hormonaaliseen ehkäisyyn liittyen ja ehkäpä muutama vegeresepti, sillä osallistun tammikuun vegaanihaasteeseen. Kirjoitan varmasti ainakin pari postausta vegaanihaasteen haasteista ja toteutumisesta!

 

Kiitos kaikille ihanille lukijoille, kommentoijille, seuraajille, yhteistyökumppaneille ja bloggaajakollegoille tästä vuodesta! Toivottavasti pysytte matkassa mukana ensi vuonnakin <3

Hyvää uutta vuotta! :)

-Lilli

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa uutta vuotta! Arkipostaukset on aina kiinnostavia, ja lisäksi lukisin mielelläni myös vegereseptejä :)

Lilies
Lilies & Life

Samoin! <3 Kiitos kommentista, niitä on luvassa :) 

Hannallena (Ei varmistettu)

Faktoja minusta, epäonnistuneita kuvia, luontaistuotteita ja mielen hyvinvointia lukisin mielelläni :) jos ei työtä ilmaannu niin työttömyydestä kiinnostaa lukea ja työhaastattelukokemuksista.

Rauhallista uutta vuotta!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, kun kommentoit! Epäonnistuneita kuvia voisikin pitkästä aikaa postailla ja työttömyydestäkin voisin kirjoittaa mikäli en löydä työtä kevään aikana.

Hyvää uutta vuotta! :) 

Leikattu v.1968 (Ei varmistettu)

Hei!

Olen sinua paaaaaljon vanhempi skolioosi leikattu ihminen ja kun muutama viikko sitten löysin sattuman kautta tämän blogisi olen sitä suurella mielenkiinnolla lukenut.

Paljon löysin yhtäläisyyksiä omaa elämääni kun taakse päin käyn läpi kokemuksiani.

On todella hienoa tällaisen blogin pito, tästä saa hyvää vertaistukea monet samassa elämäntilanteessa olevat ja me kauan sitten leikatut voimme käydä sitää omaa rääkkiämme läpi joka yllättäin onkin jäänyt käymättä.
Siihen aikaan makoiltiin sairaalassa 1/2 vuotta.
Että kehitystä on tapahtunut ja paljon

Jään odottamaan uusia skolioosi kirjoituksiasi.

Kaikkea hyvää elämääsi 2019

Lilies
Lilies & Life

Hei, ja ihanaa, kun kommentoit!

On todella mielenkiintoista kuulla muiden leikkauskertomuksia, ne kun ovat niin erilaisia varsinkin jos leikkauksesta on todella pitkä aika. Ohhoh, puoli vuotta sairaalassa on tosi pitkä aika! On kyllä lääketiede kehittynyt ja kuntoutus heti operaation jälkeen myös.

Mahtavaa, että päädyit tänne blogiin ja ihana kuulla, että kirjoitukset toimivat vertaistukena. Kirjoitan tammikuun aikana lisää skolioosista. 

Kaikkea hyvää sinullekin tähän vuoteen! 

Kommentoi