Vuoden 12 luetuinta postausta

luetuimmat6.jpgluetuimmat1.jpgluetuimmat.jpgtomaatti2.jpg

 

BLOGIN LUETUIMMAT TÄNÄ VUONNA:

1. All Inclusive – ei enää koskaan! (julkaistu viime vuonna)

2. Mitä on kombucha? (julkaistu viime vuonna)

3. Kreikkalaistyylinen tomaatti-fetapiirakka  (julkaistu viime vuonna)

4. Palma de Mallorca

5. Kiusallinen tilanne uimahallissa

6. Glögi-piparijuustokakku (julkaistu viime vuonna)

7. Painoni ei määritä minua

8. Testissä kasvivärjäys

9. Uuteen työyhteisöön sopeutuminen

10. MENORCA MEMORIES

11. Miten skolioosi vaikuttaa elämääni?

12. Munasarjan poisto

 

Luetuimpien postausten lista on melko sekalainen seurakunta, sieltä löytyy monenlaista aihetta. On kiva huomata, että erilaiset asiat kiinnostavat. Viime vuoden luetuimmat postaukset listattuna täällä.

luetuimmat3.jpg

 

Ainakin hyvinvointijutut ja luonnonkosmetiikka tulevat ensi vuonna jatkamaan postauksien aiheina. Viimeistään kesällä kotimaanmatkailu myös. Toivoisin, että voisin kirjoittaa ensi vuonna työelämästä ja/tai opiskelusta. Jos en, niin sitten löytyy ainakin kokemusta pitkästä työttömyysjaksosta, jota en itse halunnut!

 

luetuimmat4.jpg

 

Postaukset Välimeren matkoista ovat selvästi kiinnostavia, sillä niihin päädytään Googlesta joka viikko, mutta en vielä tiedä onko minulla ensi vuonna mahdollisuutta, aikaa tai varaa matkustaa ulkomaille. Jos on, niin (lentäen toteutettuja) matkoja tulee olemaan vähän.

 

luetuimmat5.jpg

 

Olen saanut paljon viestejä blogin sähköpostiin ja instagramiin terveyteen/sairauksiin liittyen, joten ensi vuonna yritän kirjoittaa enemmän omista kokemuksistani skolioosiin, ahdistuneisuuteen sekä hormonitasapainoon liittyen.

Näiden isompien teemojen lisäksi tulee aina silloin tällöin kirjoiteltua juttuja ihan randomaiheista, joita tulee mieleen mistä milloinkin. Välillä ne ovat kevyitä ja välillä syvällisempiä.

 

ZUIIARVONTA3.jpg

 

Heti tammikuussa olisi luvassa mm. käyttökokemuksia Zuiin meikeistä, asiaa hormonaaliseen ehkäisyyn liittyen ja ehkäpä syvällisempää pohdintaa elämästä.

Kiitos kaikille ihanille lukijoille, kommentoijille, seuraajille, yhteistyökumppaneille ja bloggaajakollegoille tästä vuodesta! Toivottavasti pysytte matkassa mukana ensi vuonnakin <3

Olisin kiitollinen postaustoiveista!

Hyvää uutta vuotta! 🙂

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (6)
 1. Ihanaa uutta vuotta! Arkipostaukset on aina kiinnostavia, ja lisäksi lukisin mielelläni myös vegereseptejä 🙂

  1. Samoin! <3 Kiitos kommentista, niitä on luvassa 🙂 

 2. Faktoja minusta, epäonnistuneita kuvia, luontaistuotteita ja mielen hyvinvointia lukisin mielelläni 🙂 jos ei työtä ilmaannu niin työttömyydestä kiinnostaa lukea ja työhaastattelukokemuksista.

  Rauhallista uutta vuotta!

  1. Kiitos, kun kommentoit! Epäonnistuneita kuvia voisikin pitkästä aikaa postailla ja työttömyydestäkin voisin kirjoittaa mikäli en löydä työtä kevään aikana.

   Hyvää uutta vuotta! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *