WW: Tämän jälkeen vältät turhia kemikaaleja

Wednesday Wellnessin ensimmäinen kirjasuositus. Kyseessä ei ole uutuus – kirja on julkaistu jo 2011, mutta aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan.

KIRJA.jpg

Noora Shingler – Marjoja & maskaraa

 

Ihmisten tietoisuus kemikaaleista ja lisäaineista on parantunut huomattavasti viime vuosina – onneksi. Myös tarjonta on alkanut vastata kysyntää; luonnonkosmetiikka valtaa alaa nopeasti ja uusia tuotemerkkejä ilmaantuu kuin sieniä sateella. Näistä pitää tosin osata karsia ne, jotka harrastavat viherpesua. Ruokakaupoissa oli ennen hyvin pieni osa tuotteista luomua, toisin kuin tänä päivänä. Jopa valmisruuat ovat kehittyneet; turhia E-koodeja on pyritty korvaamaan luonnonmukaisilla ainesosilla.

Hyvinvointineuvojana olen hyvin tietoinen kemikaalien vaaroista ja myyn hyvällä omallatunnolla ekologisia, luontaisia tuotteita. Niitä pyrin käyttämään itsekin (myönnän, etten ihan 100%, mutta kirja laittoi taas miettimään.) En ala tässä sen enempää luettelemaan vaarallisia lisäaineita yms, sillä ne löytyvät Nooran kirjasta. Vaikka tietoa olisi jo itsellä, tarjoaa kirja silti varmasti lisäinfoa (joka lisää tuskaa.) En käsitä, miten en ole lukenut kirjaa aiemmin?

Noora tekee muuten yhteistyötä Madaran kanssa, joka on yksi lempisarjoistani luonnonkosmetiikassa.

Lisää hyviä juttuja aiheesta ja hyvinvoinnista yleensä löydät Kemikaalicocktail.fi -sivulta.

 

//The awareness of chemicals and additives in our food and cosmetics has caused the producers to offer us more and more organic, ecological and sustainable products – fortunately. As a wellness advisor, I sell and use natural products/vitamins and organic cosmetics in a good conscence.

 

Kiinnitätkö huomiota ruuan ja kosmetiikan kemikaaleihin?

-Lilies

Kommentit (2)
  1. Tieto todella lisää tuskaa. On hyvä muistutella itseään välillä mitä suuhunsa lykkää ja ihoonsa levittää.

    1. Kyllä, juuri näin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *