Zuii Organic - hohtavat kukkaismeikit

Lilies & Life

Kaupallinen yhteistyö: Miraz Organic

 

Zuii Organic on laaja ammattilaistason värikosmetiikkasarja. Luomusertifioidun, australialaisen tuotesarjan pääraaka-aineita ovat jasmiinin ja ruusun kukkien nuput, kamomillan kukkien terälehdet, hoitavat kasviöljyt sekä mineraalit. Tuotteissa ei koskaan käytetä haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Sarjalle on myönnetty BDIH-, Cosmos Organic- ja NASAA -sertifioinnit. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja niillä on Vegan Friendly status.

Järjestin Miraz Organicin kanssa joulukuussa Zuii-arvonnan lukijoilleni. Sain vastaavat tuotteet itselleni testiin ja niiden lisäksi myös pari tuotetta, jotka eivät olleet arvonnassa mukana.

 

 

Olen testaillut Zuiin meikkejä pian kuukauden. Tuotteiden joukosta on noussut selkeät suosikit. Arvontapostauksessa oli kuvaus arvontatuotteista, mutta tässä omia käyttökokemuksiani:

 

Eyebrow definer -kulmakynä, sävy Taupe

Helppokäyttöinen ja täydellisen muotoinen vahamainen kulmakynä, jolla saa hyvin täytettyä kulmakarvojen kolot ja viimeisteltyä muodon. Ei tee kulmista liian tummia, kuten monet muut kynät. Luonnollinen lopputulos. Sävy, joka sopii monelle.

 

Duo Eyeshadow palette -luomiväripaletti, sävy Classic

Runsaspigmenttinen luomiväri, joka levittyy hyvin. Koostumus on hienojakoinen. Neutraalit maanläheiset sävyt ja ihana hohto. Pohjustamalla luomet pysyy väri erittäin pitkään hyvännäköisenä. Sopii sekä arkeen että juhlaan.

 

Lip & Cheek Créme -voidemainen poskipuna, sävy Dione

Voidemainen poski- ja huulipuna, joka levittyy pehmeästi. Tuo huuliin kirkkaan sävyn ja poskiin terveen vaaleanpunaisen hehkun. Runsaspigmenttinen. Sopii täydellisesti talven poskipunaksi voidemaisen koostumuksen ansiosta ja huulille arkiväriksi. Riittoisa. Yksi suosikki.

 

Classic Lipstick -huulipuna, sävy Siren

Kosteuttava, voidemainen huulipuna. Sopii täydellisesti talveen, kun ei kuivata huulia. Täyteläinen oranssihtavan punainen sävy. Pysyy huulilla melko hyvin. 

 

Concealer Pencil-peitekynä, sävy Fair

Voidemainen peitekynä, joka aktivoituu ihon lämmöstä. Sopii pienien virheiden häivyttämiseen, tummien silmänalusten peittämiseen ja haluttujen paikkojen korostamiseen. Levittyy parhaiten sormin taputtelemalla. Yksi suosikki.

 

 

Liquid Foundation -meikkivoide, sävy Natural Medium

Puolipeittävä, tasoittava ja kosteuttava meikkivoide. Levittyy hyvin ja tasoittaa pienet virheet. Täydellinen talviaikana, kun pitää ihon kosteutettuna. Neutraali, punapohjainen sävy keskitummalle iholle. Sävy on ehkä aavistuksen liian punainen omaan ihonsävyyni. Valitsin sen netissä, kokeilematta voidetta. Luulen, että kesällä pystyy hyvin käyttämään, mutta talveksi hieman liian tumma.

 

Ultra Pressed Powder Foundation -kivipuuteri, sävy Oak

Hienojakoinen kivipuuteri, joka tekee ihosta kevyesti mattapintaisen, mutta ei liian paklatun näköisen. Kiinnittää meikkipohjan hyvin. Keltapohjainen sävy keskivaalealle iholle. Tämä sävy on täydellinen iholleni. Yksi suosikki.

 

Flora Lumising Creme Saturn -hohdevoide

Hohdevoide, joka toimii meikinpohjustusvoiteena, BB-voiteena tai vartalolle. Tuo iholle väriä, terveen hehkun ja samettisen pinnan. Tummaa väriä ei kannata pelästyä, se vaalenee imeytyessään ja sitä voi häivyttää valokynän ja puuterin avulla. Olen levittänyt koko kasvoille, jotta lopputulos on tasainen. Kannattaa levittää melko pian kosteusvoiteen jälkeen.

 

Flora Powder Glow Highlighter Moon -hohdepuuteri

Hienojakoinen ja kevyt hohdepuuteri, joka toimii highlighterina. Luo kuulaan ja raikkaan hohteen iholle kevyesti levitettynä. Täydellinen myös juhlaan reilummin levitettynä. Yksi suosikki.

 

 

Raikas arkimeikki pelkillä Zuiin ihotuotteilla (+kulmakynä.) Hohdevoide sekä voidemainen poskipuna tuovat meikkipohjaan ihanaa hehkua, valokynä häivyttää virheet, meikkivoide tasoittaa, puuteri tekee mattapinnan ja hohdepuuteri viimeistee ihon tuoden siihen lisähehkua.

 

 

Tämä meikki on tehty kokonaan postauksen Zuiin meikeillä (kuvassa irtoripset.)

Tykkään kaiken kaikkiaan sarjasta todella paljon. Tuotteissa on ihania, runsaita sävyjä ja hehkua. Plussaa miedoista kukkaistuoksuista ja laadukkaista pakkauksista!

Jatkan tuotteiden käyttöä ehdottomasti.

 

// Zuii Organic is an Australian organic make-up brand. Their products are 100 % natural, eco-certified and cruelty-free. The main ingredients are flowers, vegetable oils and minerals. I love the mild rosy scent of the products.The glow is amazing. Most of the products are highly-pigmented and long-lasting. I strongly recommend Zuii make-up!

 

 

Suositus Zuiin meikeille täältä! <3

Löydät ne mm. Mirazin verkkokaupasta

-Lilli

 

 

Postauksen tuotteet saatu testiin blogiyhteistyönä

Kommentit

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Todella ihastuttavat meikkilookit! Ja Zuiin tuotteet vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoisilta :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos <3 Ne on kyllä hyviä!  

Sini T. (Ei varmistettu)

Ooh ihana huulipuna!! Ja älyttömän kauniit kuvat!

Lilies
Lilies & Life

Samaa mieltä! <3 Kiitos kovasti :) 

Kommentoi