Ladataan...
Lilies & Life

Kuva - Pinterest

 

Enää viikko! En ole ennen ollut Barcelonassa, mutta nyt on tiedossa muutaman päivän reissu ystävän kanssa. Olen lukenut kymmeniä tunteja reissuvinkkejä; mitä kannattaa sisällyttää muutaman päivän reissuun ja mitä ei. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä, jos tätä päätyy lukemaan joku Barcelonassa pyörähtänyt!

Olen valmistautunut matkavinkkien lisäksi hankkimalla parit uudet bikinit, luontaisen aurinkovoiteen sekä -öljyn, rakkolaastareita, kesäasuja, parit uudet sandaalit sekä hamstraamalla matkakokoisia pesuaineita yms.

Isoin hankinta reissua varten oli cabin size-lentolaukku. Meidän olisi tarkoitus selvitä pelkillä käsimatkatavaroilla. Tän mäkin haluan nähdä... mulla on nimittäin helposti kaksi repullista tavaraa mukana silloin kun vietän ystävän luona yhdenkin yön :´D No, siksi ostinkin suurimman sallitun (lue 4 cm yli sallitun) lentolaukun.

Täytyy pyytää mies auttamaan pakkaamisessa - hän on sellainen järjen ääni, kyseenalaistaa lähes kaikki tavarani, joita meinaan pakata mukaan! Aina on silti mahdollisuus maksaa kotimatkalle ruumaan menevä matkalaukku etukäteen tai lentokentällä (enemmän kuin todennäköinen skenaario.)

 

Pärjäätkö muutaman päivän ulkomaanreissun pelkillä käsimatkatavaroilla? Oletko joutunut ostamaan kotimatkalle ruumaan menevän matkalaukun? 

- Lilies

 

Ladataan...
Lilies & Life

 

Edellinen postaus oli vaatteista ja asusteista, tämä kosmetiikasta. Ja tarkennus: luontaiskosmetiikasta.

Minulla on menossa pastellivärikausi, myös meikeissä. Tällaisia kosmetiikkahankintoja tein kesän juhlia ajatellen:

 

Luomivärit - Boho, Logona sekä Benecos

Ensimmäinen Boho-tuotteeni, mutta tykästyin kovasti. Laaja valikoima sävyjä, hyvä pigmentti!

En yleensä käytä punasävyisiä luomivärejä, mutta Logonan triolla saa hyvännäköisen silmämeikin tehtyä!

Benecosilta valitsin sini-/turkoosisävyisen luomivärin, sillä se sopii koruihin ja laukkuun, joista kuvat edellisessä postauksessa.

 

Poskipunaduo - Logona

Tämä Logonan poskipunaduo kiilasi selkeästi aiemmin käyttämieni (Essence, Rimmel) ohi ykköseksi.

 

Highlight powder - Benecos

Tykkään ihan älyttömästi tästä korostuspuuterista, antaa ihanan raikkaan hehkun kasvoille!

 

Huulipuna + huultenrajauskynä - Logona

Kuten tässä postauksessa lupasin, kerron kun löydän hyvän luontaisen huulipunan. Tässä se on. Logonan huulipuna (sävy 08: moonlight rose)  - ihanan luonnollinen, puolimatta puna sekä siihen sopiva kaksipäinen huultenrajauskynä (sävy 01: bronze) - vaaleampi helmiäiskynä sekä tummempi mattakynä.

 

 

Hankintalistalla on vielä (luontainen) vedenkestävä ripsari, sillä tiedän varmaksi, etten selviä kuivin silmin kummitytön ristiäisistä! Kerro, jos sinulla on oma suosikki vedenkestävistä ripsareista!

 

Logona ja Benecos ovat luottomerkkini luontaiskosmetiikassa. Boho on uudempi tuttavuus, mutta vaikuttaa tosi hyvältä!

Oletko kokeillut näiden merkkien tuotteita?

 

 

- Lilies

 

Ladataan...
Lilies & Life

Olen innoissani, sillä kesällä on tiedossa ainakin kahdet isot juhlat, joihin saa vetää ykköset päälle! Viikon kuluttua juhlitaan serkkuni ylioppilasjuhlia ja myöhemmin kesällä on tulevan kummityttöni ristiäiset. Nämä ovat hyviä (teko)syitä sijoittaa uusiin vaatteisiin ja asusteisiin, sillä kaapista ei tietenkään löydy valmiiksi mitään sopivaa (muka).

 

 

Mekot - Vero Moda

Löysin vasemmanpuoleisen kotelomekon jo pari kuukautta sitten, kun olin etsimässä kevättakkia. Mekko huusi nimeäni rekissä, joten oli pakko kokeilla. Olihan se päällä niin täydellinen, että ostin sen kesän juhlia ajatellen. Halusin löytää vielä toisen, pidemmän mekon kesäksi ja vasta kierrettyäni kaikenmaailman vaatekaupat, ymmärsin jälleen mennä Vero Modaan, joka ei koskaan petä. Siinä se mekko taas roikkui heti kun astuin liikkeeseen sisään. Molemmissa mekoissa on aivan täydellinen istuvuus ja pituus vartalolleni. Olisin varmasti löytänyt vielä kolmannenkin täydellisen mekon Vero Modasta, mutta oli pakko kävellä liikkeestä ulos lattiaa tuijottaen etten tuhlaa liikaa mekkoihin :'D

 

 Korkokengät - By Seppälä

Nämä ovat itse asiassa olleet kenkäkaapissani jo jonkin aikaa, mutta en ole käyttänyt kertaakaan, vain sovitellut jalkaan. Minun on vaikea löytää uusia korkokenkiä, joilla voin oikeasti seisoa/kävellä, sillä jalkani ovat hyvin ongelmalliset (nivelsiteet menneet, jalkaholvi romahtanut, pikkuvarvas väärässä asennossa jne.) Kaapista löytyy kolmet luottokorkkarit, jotka ovat venyneet ja mukautuneet jalkojeni mukaan; niitä käytän joka ikisissä illanistujaisissa ja kissanristiäisissä vuorotellen. Nyt koitan epätoivoisesti mukauttaa näitä ihania nudekorkkareita jalkaani sopiviksi, koska nämä sopisivat täydellisesti molempiin mekkoihin!

 

Ballerinat - Janina F.

Plan B, jos en pysty olemaan korkkareilla. Nämä ovat silti juhlavat ja samaa värimaailmaa.

 

Korut - SNÖ of Sweden

Minulla on yleensä hienommissa juhlissa joko Kalevalan Vanamo-sarjan korut tai sitten joku pieni kultainen riipus. Nyt olen ihastunut ja ostanut muutamia SNÖ of Swedenin koruja, ovat mun mielestä tyylikkäitä, nuorekkaita ja näyttäviä. Vähän vaihtelua!

 

Laukku - Valentino

Tätä piti jo vähän miettiä, että tilaanko vai en - kunnes huomasin, että on tarjouksessa Zalandolla. Sitten lähti! Meinasin ensin ottaa valkoisen tai nuden, mutta rohkaistuin valitsemaan värikkäämmän ja olen tyytyväinen valintaani. Väri on ihanan kesäinen <3 En ole vielä malttanut edes ottaa suojakääreitä pois!

 

 

Olen selvästi mieltynyt pastelliväreihin, ainakin juhla-asuissa. Ne on vaan tosi kesäisiä ja naisellisia sävyjä.

Täydensin uusien asukokonaisuuksien myötä myös kosmetiikkahyllyä. Löysin ihania pastellisävyisiä luontaiskosmetiikkameikkejä (tässä jo vilahtikin Benecosin luomiväri), seuraava postaus niistä!

 

 

Käytätkö aina tilaisuuden hyväksi ja ostat joka juhliin uuden asukokonaisuuden

vai löytyykö kaapista (useimmiten) sopiva mekko ja laukku?

 

-Lilies

 

 

 

Pages