Ladataan...
Lilies & Life

Tästä kesästä tulee jäämään mieleen onnistuneet viikonloput. En oikeesti muista milloin viimeksi olisi ollut huono viikonloppu. Huomasin vanhoja postauksia selatessani, että juuri sen takia on kertynyt aikalailla viikonloppu-aiheisia juttuja:

Kun viikonlopusta tuli vahingossa täydellinen

Easy like sunday morning

Juhannusviikonloppu mökillä

Onnistunut viikonloppu on seuraavan viikon voimavara

Ihana aurinkoinen viikonloppu

Parhaat ideat ja hetket ovat olleet spontaaneita, joten pitää todeta, että suunnittelematta paras.

Viime viikonloppuun kuului taas vähän mökkeilyä ja ajelua rannikolla.

Viikonlopun paras idea oli ehdottomasti myöhäisillan uintihetki meressä. Meistä ei kumpikaan ollut vielä uinut luonnon vesissä tänä kesänä, jostain kumman syystä. Viikonloppu oli nyt poikkeuksellisen lämmin, joten mereen pulahtaminen kuulosti erittäin hyvältä idealta.

Ei ollut ruuhkaa illalla!

Vaikka ilma oli lämmin, vesi ei ollut. Se oli helvetin kylmää. Jalkoja särki ensimmäiset 10 minuuttia, mutta se helpotti vähitellen. Mulla kesti varmaa 15-20 min ennenkuin kastelin itseni kokonaan! Yllättävän nopeasti jäätävään veteen kuitenkin tottui ja viihdyin mun mittapuulla meressä kauan :)

Meillä oli tosi hauskaa, oltiin kuin pikkulapsia rannalla :D Tuli mieleen viime lokakuun Kreetan matka ja Falassarnan ranta. Tämä oli laatuaikaa parisuhteelle. ♥

Autossa oli pakko laittaa lämmitys päälle, kun lähdimme pois - sen verran kohmeessa oli kaikki lihakset. Uiminen teki silti hyvää; aiemmin päivällä vaivannut selkäkipu oli poissa ja turvotus laskenut. Iho tykkäsi merivedestä.

//Last weekend we decided to drive to the beach and take a late night swim. Sea water was freezing, but it was still the best idea we've had in a while. That night will remain as one of the highlights of this summer.

 

Tuo ilta jää mieleeni yhtenä kesän 2017 kohokohdista.

Oletko jo heittänyt talviturkin?

-Lilies

Ladataan...
Lilies & Life

Mökille haluan pukeutua mahdollisimman rennosti. Vaatteiden pitää olla löysät, ne eivät saa kiristää mistään, koska grilliruoka (ja muutama siideri) turvottaa. Ne pitää saada nopeasti riisuttua, jotta ehtii heti makaamaan bikinit päällä aurinkotuoliin kun jos aurinko näyttäytyy pilven takaa. Asun pitää silti olla sen verran "fiksu", että kehtaa kipaista lähikaupassa tarvittaessa.

Tämä asu täyttää kaikki edellämainitut kriteerit. 

T-paita // Mango (Barcelonasta) 

Ananasshortsit // New Yorker

Olisi ehkä kannattanut ottaa nämä kuvat ennen ruokailua ja jätskikahveja :D No, menköön nyt.. 

 

Toivottavasti tänä kesänä on vielä tarvetta kesäisille mökkiasuille säiden puolesta :) 

 

-Lilies

Ladataan...
Lilies & Life

Kerrankin lähdin kampaajalta tyytyväisenä. Olen etsinyt hyvää kampaajaa vuosia. Välillä olen sellaisen löytänytkin, kunnes joku asia on mennyt pielen; liian kallis hinta, ei saa aikoja tai lopputulos (vaikka aiemmin olisinkin ollut tyytyväinen.) Olen tämän takia värjännyt ja leikannut hiuksia paljon itse. Joskus olen pitänyt jopa vuoden tauon kampaajalla käynnistä.

Tällä viikolla kävin Tino's Hairissa (Porissa), jossa olen käynyt eri tekijällä kerran viime vuonna. Olin jo silloin tosi tyytyväinen lopputulokseen, en tajua miksen jatkanut siellä käymistä..? HUOM, tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaan tyytyväisen asiakkaan intoilua!

Sain keskiviikkoaamuna tekstarin, että kampaaja, jolle olin varannut ajan oli sairastunut. Hän voisi kuitenkin siirtää aikani toiselle tekijälle samalle päivälle. Tämä oli onni onnettomuudessa, sillä tämä uusi tekijä oli täysin samalla aaltopituudella kanssani. Hän melkein täydensi lauseet, jotka aloitin! Tiesin heti muutaman minuutin keskustelun jälkeen, että lähtisin liikkeestä tyytyväisenä.

Alien

Mulla on jo vuosien ajan ollut ombre-hiukset, ja viimeisen vuoden ajan pehmeämpi balayage-värjäys. Se on vaan mun juttu. En ole värjännyt n. 3-4 kuukauteen muuta kuin tyveä, joten alaosan sävystä oli jo tullut samea ja tunkkainen.

Lähtötilanne. Hyi.

 

lopputulos:

Halusin sävystä kirkkaamman, raikkaamman ja kokonaisvaikutelmasta vaaleamman. Kampaaja oli samaa mieltä kanssani siitä, että mun ihonväriin sopii lämpimät sävyt. En kuitenkaan halunnut punertavaa, kuparia tai oranssia. Päädyimme pyrkimään ruusukultaan (joka on muuten yksi lempiväreistäni nykyään!)

Ulkona ihana kirkkaan vaalea

Sisällä ruusukullan sävyt tulevat esille

Hämärässä valaistuksessa tummempi, mutta vaaleat vivahteet näkyvät silti kivasti

 

Kokonaisvaikutelma on vaaleampi, mutta tyvi silti tumma. Sävy taittaa ihanasti ruusukultaan  ♡ Väri on tosiaan siitä hauska, että sävy vaihtelee valaistuksen mukaan.

Olaplex ja Kerastase-tehohoidot tekivät taas hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Pituudesta ei otettu kuin muutama sentti ja latvoja kevennettiin - silti ihan huikeasti kevyempi olo!

Ensi kerralla haluan ehkä vielä asteen tai pari vaaleammaksi ja alaosasta Strawberry blond-sävyisen (mikäli mahdollista.)

 

 

Onko sulla luottokampaaja, jolla käyt aina vai vaihteletko paikkaa? Värjäätkö kenties itse?

Pinterestissä  lisää hiusideoita, pääosin balayage-värjäyksiä :)

-Lilies

Pages