21 asua vuodelta 2014

Lilou's Crush

Olihan se tehtävä tämä perinteinen päivän asu -kuvakollaasi tänäkin vuonna. Ihan kaikkia en mukaan tällä kertaa ottanut, sen verran monotonista oli pallomahan pukeminen, mutta onpa sitä tässäkin muutama muistin virkistykseksi itsellekin, mitä sieltä kaapista löytyykään! 

Omat lempparini taitavat löytyä kuvista kaksi, neljä ja seitsemän. Kakkoskuvasta viihdyin hyvin nahkatakki ja boyfriend-farkut-yhdistelmässä; rentoa ja mukavaa. Raskausajalta suosikkini oli vielä pystyssä ollessa simppelisti siniset farkut, musta jakku ja pisteenä päälle vähän leokuosia. Koko kuvakavalkadin hännänhuippuna on vakio työasuni, joten siksikin sen sietää olla suosiossa: löysä jakku ja pusero pillien ja korkojen kera, toimii moneen menoon.

Onko joku asu erityisesti teistä ollut kiva tai ihan hirveä? Itse en viihtynyt tuossa kutoskuvan huitulahameessa, mutta ei se nyt jälkikäteen ihan niiiiiin kamala ole kuin muistin ;)

Kommentit

Pyjama
Pyjamapäiviä

Tykkään noista sun nahkatakki-lookeista. Myös noi vitosrivin oikealaita ja kutosen keskimmäinen ovat tosi kivoja! Mitään ala toisten vaatteita arvostelemaan, mutta jos jotain pitäisi sanoa, niin vitosrivin farkkupaidan tupsut olis mulle vähän liikaa. :D

Hertta
Lilou's Crush

Ihan samoilla linjoilla omieni kanssa siis kyllä :) Nuo tupsut ovat kyllä hihityttävät, ymmärrän erinomaisen hyvin, että kaikkien makuun ei passaa verhotupsuksi pukeutuminen :D 

Aika samannäköisiä tämän vuoden kootut asut kyllä olivat, kun vaatevarasto raskaudesta johtuen oli aika niukka! Ensi vuonna sitten jatketaan aika pitkälti samaa, kun uusia ei ole tullut juurikaan hankittua :D 

5. harmaa mekko -aivan iiihana <3

Hertta
Lilou's Crush

 Tuo mekko pelasti niin koko kevääni! Viidentoista euron mekkosta pestiin-pidettiin-pestiin-pidettiin, ja se venyi mahan mukana mainiosti. Nyt tosin olen siihen niiiiiiiin kyllästynyt, että en siedä silmissäni, lienee paras antaa pois :D

tiina, (Ei varmistettu)

Aivan samaa mieltä! Paras!

Irma K. (Ei varmistettu) http://luppoajantyyli.com

Kaikki asukokonaisuudet ovat tyylikkäitä kantajalle. Tuntisin itseni tyytyväiseksi lähes kaikissa noissa vaatteissa. Etenkin nahkatakkiasussa viihtyisin vaikka en ole enää kovin nuori nainen.

Hertta
Lilou's Crush

Olipa mukavasti sanottu tuo tuntisin itseni tyytyväiseksi :) Sehän se on mukavan asun ydin se! Ja minusta nahkatakki passaa kyllä ihan mihin ikään vain, nuoresta vanhaan -lapsille ei ehkä käytännöllisin, ainakaan omille rymyeetuilleni.

Mirtsu (Ei varmistettu)

Aivan ihania asuja! Kaipa senkin vuoksi, että ovat kovin oman näköisiä. :) Omia suosikkeja olikin samat suosikit kuin ne mitä itse nimesi lisäksi tuo nelosrivin ihastuttava mekkoasu.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Sellaista aika tasaisen "samannäköistä" toki taitaa olla, mutta ei kai se ole huono asia :) pyrin ostamaan semmoisia juttuja jotka sopivat yhteen monen kanssa, eli siksi harvemmin "säväyttää". Hauskaa, että tuo mekko on saanut kehuja, se tosiaan oli pelastava asu odotusaikana, on semmoinn hm:n perusmekko, ei siis edes mammamallistoa :)

Tykkään kaikista, mutta suosikit ykkösrivin 1. ja 3. ja 2. rivin 2.! Ja tuo laukku on ihana <3

Hertta
Lilou's Crush

Aikalailla omiakin lemppariani nuo :) -johtunee siitä, että alkavat olla niitä asuja, joissa pallomasu ei enää rajoittanut pukeutimista vaan ihan itte pystyi päättämään :) Ja laukku on ollut kyllä tosi hyvä, kuten näkyy, myös koko ajan käytössä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.