36!

Lilou's Crush

I-h-a-n  k-r-e-i-s-i-ä!

Viikko 36 täyttyi perjantaina, ja yhä yhtenä kappaleena! Siinä on viikkomäärä, jonka täyttymiseen en itsekään uskonut todella pitkiin aikoihin -en oikeastaan, ennenkuin se toteutui. Mutta tässä sitä vaan ollaan, mahanahka pinkeänä ja yhä muhkeampi Pulla sisuksissa! Kiitos Kätilöopisto ja tropit, kiitos te ihanat päivien piristyksestä lepäilijälle ja kiitos myös minä itte ja äärimmilleen venyneet hermot ja maitohapoille maatut makuulihakset.

Tämän viikkomäärän kunniaksi me lähdetään NYT ihan lääkärin luvalla brunssille, ihan muina hevosina ja pulleina polleina. Hitaasti tosin, mutta vauhdista ja sen puutteesta viis. Pikkuhiljaa siis normaali pystyasento kutsuu, sen miten kiristävältä masulta pääsee ;)

Auto, ulkomaailma, Helsinki City, here we come!

 

PS. Ensi viikon perjantaista eteenpäin tämä mamma voi reivaa ihan kuten kuka vain odottaja (as if, näillä liitoskivuilla, suppareilla ja kulahtaneilla lihaksilla ;).

Kommentit

Nellan (Ei varmistettu)

Hienoa! Mukavampi ja helpompi aloittaa vauva-aika (ainakin melkein) täysikasvuisen vauvelin kanssa. Saas nähdä tuleeko Pulla kuitenkin ajoissa vai saako häntä lopulta oikein odotella :)

Hertta
Lilou's Crush

Näin minäkin kuvittelisin! ja justiinsa tuota nyt sitten jännätään, että koska-koska koska :)

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Mahtavaa!
Näytät todella kauniilta, hehkuvalta!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, on kyllä todella iso helpotus. Ja iso se olen minäkin, kiitos kauniista sanoistasi :)

Suviliini (Ei varmistettu)

Jee, onnea saavutetuista viikoista! Todellisen urakan oot kestänyt ihailtavasti :) Täällä lyllerretään muutama päivä jäljessä, hitaasti, mutta eteenpäin silti :D

Hertta
Lilou's Crush

Lyllerrettään yhdessä siis :) On tämä kyllä aikamoista taaperrusta, nyt kun tolpilleen pääsi :D

Kristaliina
Puutalobaby

Onnea, onnea - hienot, turvalliset viikot jo! Tossa vaiheessa mäkin aloin nousta  jo jalkeille, oh sitä vapauden tunnetta <3

Hertta
Lilou's Crush

Se oli ihan vallan HUUMAAVA se tunne tuossa aamulla! Että tänään, minäkö, ihanko oikeasti tässä astelen "vailla huolen häivää" :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Oi onnea sinulle ja Pullalle (sekä muulle perheelle)! Ihan mahtava juttu :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kiitos kiitos :) KOhta alkaa kyllä jo jänskättää, että koska se sitten tulee, kun ei tullutkaan vielä :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Hieno juttu, hyvät viikot jo kasassa :) mä jännitän kovasti, että koska täällä rupeaa tapahtumaan: nyt on rv 38+4 ja tiistaista asti on supistellut jonkin verran joka päivä, mutta aina ne siitä sitten laantuvat. Tämä raastaa hermoja, varsinkin, kun pääsin esikoisen kanssa niin helpolla: ekan kerran supisti kunnolla rv 40+0 illalla ja siitä se synnytys sitten heti lähtikin napakasti käyntiin. 

Hertta
Lilou's Crush

Voin kuvitella! Minä en ehtinyt myöskään viimeksi jännitellä, kun homma alkoi vesien menolla, ja siitä eteenpäin meni varsin vauhdikkaasti! Toivon meille sutjakoita synnytyksiä :)

Mirtsu (Ei varmistettu)

Mahtavaa! :)
Ihan hymy pyörähti huulille! Toivotaan, että vauveli malttaa olla mahassa alkaneenkin viikon. Aurinkoa!

Hertta
Lilou's Crush

Ihanasti toivoteltu :) Ja hyvältä näyttää tähän mennessä, voi olla, että sitä ihan pääsee "kyllästymään tähän odotteluun", sepä vasta olisikin jotakin! Iloista päivää sinulle, kun se aurinko ainakin täällä Helsingissä on piilosilla tänään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.