That 70s show -päivän asua pitkästä aikaa

Lilou's Crush

Olin eilen Lilyn pikkujoulubrunssilla, ja kun kerrankin ennätin kotiin valoisan aikaan, iskin miehelle kameran käteen, että josko napataan vallan asukuva!

Asussa ei ole mitään uutta, eikä mitään sen kummemman erikoista, mutta tartteeko tuota ny ollakaan. Minusta ei. Huomasin myös, että olin päästä varpaisiin &Other Storiesin vaatettama, siitä on tulossa vakioputiikkini, kun COS:in vaatteet eivät nykyään ole enää oikein makuuni -liekö suunnittelijat vaihtuneet, vai oma maku vain muuttunut vähän boheemimpaan suuntaan? 

Olen aika tykästynyt noihin hassun mittaisiin ja hullunkurisesti istuviin farkkuihin. Nilkkureiden kanssa toimii, muiden kenkien kanssa aivan kammottavat. Että kaikkeen sitä näköjään tottuu, koskahan alan harkita niitä vajaamittaisia trumpettilahkeita. Luoja varjelkoon...

 

Kommentit

Noi kengät on kyllä huippuihanat! Itseäkin on alaknut kiinnostaa tuo väri.

a.
Lusikoita kiitos.

Kattelinkin eilen sivusilmällä, kuinka kivat nuo vajaamittaiset farkut olivat! Alkoi houkuttaa hieman itseäkin etsimään istuessa mukavia vajaamittaisia pökiä, hmm. 

Laukku on ihana tuohon asuun!

Tasaraita

Cosin tyyli on mielestäni pysynyt aika samanlaisena viime vuodet, eli sanoisin, että sinun tyyli on mennyt vähän boheemimpaan suuntaan. :)

Ihanan boheemi oli tuokin asu röyhelöpaitoineen ja mokkanilkkureineen. Etenkin nilkkureiden väri yhdessä tuon paidan kanssa toi kyllä ihanaa fiilistä. Hyvältä näytti!

Lennu (Ei varmistettu)

Hyvännäköinen asu kaikkinensa!

Huh, vajaamittaiset trumpettilahkeet on kans jotain mistä olen vannonut pysyväni kaukana! Toivottavasti ei tarvi syödä sanojaan vielä :)

Kommentoi