Aamiashaaste

150302151100-iyw-syrian-refugees-super-169.jpg

Viikonloppuna haastoin Facebookissa kavereitani kanssani aamiaiselle. Tällä kertaa vähän toisaalle kuin kotiimme tai treffeille keskustan kahvilaan. Koska asia on niin kovin tärkeä, haastan tänään teitäkin liittymään seuraan viemään aamiais-, lounas-, päivällis-, välipala tai mitä tahansa apua Syyrian sotatantereille paikan päälle.

Syyriassa on käynnissä jo kuudes talvi sodan keskellä, ja olosuhteet ovat sietämättömät. Apua ei ole riittävästi, ja selvitytyminen väkivallan ja täystuhon keskellä on entistäkin mahdottomampaa. Kaikkein pahiten hätä iskee pienimpiin ja heikoimpiin: lapsiin ja vanhuksiin.

Kutsuin ystäviäni mukaan lempikahvilani Torrefazionen arki-aamiaisen hinnalla (12,50€), mutta mikä tahansa omaan budjettiisi sopiva summa on sopiva, on se sitten euro tai kaksikymmentä. 

Meitä on lähdössä mukaan jo aika monta, joten kyydistä huolehtii SPR. Pääset lahjoitussivulle tästä klikkaamalla.

 

Kiitos, jos lähdit mukaan.

PS. Kuvat lapsista alueella sodan jaloissa ovat todella järkyttäviä. Valitsin tähän postaukseen kuvan toivosta, sillä tiedän teidän ymmärtävän tilanteen hirveyden ilman shokeeraavia, sydämeen koskevia ja vatsaa kääntäviä kuvia.

Tässä CNN:n tilannekatsaus muutaman päivän takaa.

Kommentit (4)
  1. Mainio idea liittää tuo ”aamiaisen hinta” haasteeseen myös mukaan, ei sillä, että jokaisen osallistujan pitäisi juuri se maksaa, mutta suhdeluvuksi siitä, mihin me länsimaalaiset niiin usein rahaa käytämme 🙂 Kympin aamiainen tai lounas on itselle kerran kuussa aika budjetillisesti harmiton, pieni luksus, mutta säännöllisesti lahjoitettuna se on jo jotain.

    1. Just näin! Ja toisaalta on niin monia täällä kotimaassakin, joille kymppikin on tosi iso raha, mutta auttamisen halua löytyisi enemmän kuin kukkarossa syvyyttä -joka ikinen euro kuitenkin lasketaan, ja yhdessä monesta pienestä purosta on tullut isoja virtoja, se on nähtykin 🙂

  2. Olin just kirjoittamassa samasta aiheesta.

    Eli kiitos kutsusta, tulen mukaan tai siis olen jo.

    1. Mitä parhain syy mennä kahdesti 🙂 kiitos kun tulet ja mä tuun sit kans kun kutsu käy!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *