Aarre

Lilou's Crush

"Missä on nappi?" "Missä on minun vaaleanpunainen pieni nappi?" "Etitään se, äiti."

Näin on kaipaavana ja surumielisenä kysellyt parivuotias viikon verran. Isosiskolta saatu pieni vaaleanpunainen nappi on ollut aarteensa siitä saakka, kun sisko sen armollisesti kokoelmistaan luovutti. Ja sitten kävi niin, kuten arvata saattaa, kun kaksivuotiaalle antaa jotakin pulkkaa pienempää. Se hävisi.

Tänään aarre yllättäen löytyi, ja vielä täysin ilmiselvästä paikasta.

Ihmiset. Aloittakaa aina kadonneiden etsintä sohvatyynyjen välistä. Noin 90% todennäköisyydellä löydätte jotakin. Ehkä ette juuri etsimäänne, mutta vähintäänkin jotakin, minkä ette vielä tienneet olevan kadoksissa. 

Nyt alan pukea sankarin viittaa ylleni ja jään odottamaan juniorin saapumista takaisin sisälle ja jälleennäkemisen riemua. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi näitä kaksvuotiaita nappisilmiä! Juuri pari päivää sitten etsittiin pientä läpinäkyvää nappia, "tipun simmua (silmää)", kun kaksivuotias sitä kaipaili. Miten sen nyt mistään löytäis, vielä kun ei ollut minkään värinenkään. No, kävikin niin, että isoveli oli sen piilottanut ja "löysi" sen pikkuveljen iloksi. Kaikkea ne keksii! :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei, niin ymmärrän tuon huolen! onneksi löytyi, eikä ollut kadonnut esimerkiksi imurin kitaan (se aina seuraava tarkistuksen paikka meillä näille pienille aarteille!).

MiiaK (Ei varmistettu)

Kadonnut esine: sukkapuikko, 1 kpl
Kuinka kauan ollut kadoksissa: 5 päivää
Löytöpaikka: sohvatyynyjen väli

Kadonnut esine: hiirisormus
Kuinka kauan ollut kadoksissa: 3 kuukautta
Löytöpaikka: lehtikoppa

Kadonnut esine: nelihenkinen Sylvanian Families -kissaperhe
Kuinka kauan ollut kadoksissa: 1 vuoden
Löytöpaikka: etsinnöistä huolimatta vielä hukuksissa

Hertta
Lilou's Crush

Ai kauheeta! Ei saisi nauraa, kun kyseessä on kuitenkin kokonaisen kissaperheen katoamistragedia! Oletteko kurkanneet kaikki reput, matkalaukut ja nyssäkät? Meiltä löytyi toinen pieni aarre erään laukun sivutaskusta. Toivon todella, että löytävät kotiin ennen omistajan teini-ikää!

MiiaK (Ei varmistettu)

Saa nauraa, niin mekin tehdään, kun katoamistapaus on niin mystinen :D Alkuun, silloin 2-vuotias, tyttö kyseli paljonkin kissojen perään ja keksitiin ehdottaa josko kissaperhe on lähtenyt matkoille. Tästä onkin kehkeytynyt ajan myötä vitsi. Jos jokin tavara on kadoksissa, niin usein arvuutellaan josko se olisi lähtenyt kissaperheen mukaan lomailemaan :D

Kissojen löytymisen mahdollisuus on tällä hetkellä häviävän pieni (pun intended ;)). Olen konmarittanut kodin viimeisen vuoden aikana ja siltikään niitä ei ole näkynyt. Epäilen, että ovat päätyneet kaatopaikalle, kun juuri katoamisen aikoihin tyttö oli innokas viemään kaikkea keittiön roskikseen.

Meillä myös kumisaappaat on aina hyvä tarkistaa jemmausten varalta, varsinkin ennen jalkaan laittoa :D

Kommentoi