Acne Star, tähdet jaloissa

Lilou's Crush

 

Kyllä nyt kelpaa tepastella.

Sattumankaupalla on osansa tähtiaskeliin, vai mitä tuumaatte siitä, että haikailemiani Acnen Star-nilkkureita sattui olemaan kaupassa vain yksi ainokainen pari, se juuri minun koossani, ja alennuksessa?

Starit ovat malliltaan hauskasti nilkkurin ja buutsin välimuotoa, sen tekee koron malli ja kuminauhavenykkeen leikkaus. Kantaa on ehkä parisen senttiä enemmän kuin Acnen klassikoissa, Pistoleissa, mutta toisaalta päkiän allakin on jykevämmin pohjaa. Tähän päivään nilkkurit tuo sisäänpäin nojaava korko. Ja hurraa, ei nahkapohjaa vaan tukevaa kumia (no, oikeasti en vastusta nahkapohjia vaan Suomen loskakelejä, mutta en tiedä, mihin niitä koskevat valitukset voi ohjata?)

Tykkään muutama vuosi sitten hankkimistani Acnen Pistoleista kovasti, ovat vain mokomat liian suuret ja tuplasukat on usein turhan kuumat. Staritkin kyllä pikkuisen, jalkani kun on juuri standardien välimuotoa, ja vähänkin puristavat kengät ovat ihan mahdottomat pitää. Pohjallinen sisään ja sukansuoja kantapäähän, ja tulivat nappihyviksi!

 

 

Kommentit

J / World by J (Ei varmistettu) http://worldbyj.blogspot.fi

Uuuuu aivan ihanat Acnet! Vitsi mikä säkä sulla niitä ostaessa! Todella upeat ovat! xx J

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Oli kyllä mahoton tuuri -kukkarolle tosin aika kuolettava, mutta olisin todennäköisesti hankkinut nuo ennenpitkää joka tapauksessa.

Malin (Ei varmistettu)

Upeat! Mutta; Eihän noissa oo sitä ongelmaa, että kun laittaa koron tasaisesti lattiaan niin päkiä nousee ilmaan? Entä muistatko oliko sun Pistoleissa sama ongelma uutena? Koska olin pari viikkoa sitten aikeissa ostaa Pistolit, laitoin ne jalkaan ja olivat kertakaikkisen kamalat. Jätin siis kauppaan ja kiitän onneani etten tilannut niitä mistään.

Hertta
Lilou's Crush

Malin, kuulostaa ihan vieraalta ongelmalta sekä pistoleiden että näiden kanssa -MUTTA mulle laitettiin suutarissa eräisiin toisiin kenkiin liian korkeat korkolaput, ja silloin kävi justiinsa noin, se oli sietämättömän ärsyttävää, vein siis takaisin ja korjautin uudelleen. Voikohan olla kyseessä joku huono pari? Tekikö molemmat kengät sen saman? Näissä on tosiaan päkiä tukevasti lattiassa, ihan vähän varpaan kärjet ilmassa.

Ninaolivia

Todella ihanat. :-) 

kiitos muuten blogistasi. Nautin kirjoituksistasi ja myös kaikista vinkeistä ym. Tosi kiva :-)

marietta

Hei vau! Ihastelin samaisia kenkiä viime viikolla ruokamarketissa jonkun tytön jaloissa. En olisi ikinä osannut selvittää, mitkä ne kengät olivat - siis kiitos tästä! :)

Hertta
Lilou's Crush

NinaOlivia, kiitos, ja voi että miten kivasti sanoit blogista, onpas tästä kiva aloitella työpäivääkin tällaisen viestin jälkeen :)

 

marietta, eikä, no olipas nyt hyvä ajoitus :) Kiitos kun luet ja jätit kommentinkin, ne on kyllä tämän touhun suola, ja se jos tosiaan onnistuu joskus näin hyvässä hommassa jeesaamaan :)

Malin (Ei varmistettu)

Juu molemmat oli kummallisia, pelotti kenkienkin puolesta kun tuntui että korot lähtee irti. Ja testailin piruuttani myös toisessa kaupassa ruskeita versioita ja ainakin siinä pöytää vasten tekivät saman. Kiukuttaa kun ovat niin kauniit. Ehkä mä vielä kuitenkin testailen :) Kiitos sulle!

Hertta
Lilou's Crush

Malin, no eikä! On tosi kummallista! Hö! Toivottavasti löytyy hyvät vielä. Tai sitten jotkut sikakivat muut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat!
Oletko koskaan kokeillut venytyttää suutarilla kenkiä? Olen kuullut että kunnon nahkakengät joissa on nahkavuorit (kangasvuorisia ei tietenkään voi) voi venytyttää hyvällä suutarilla sopivan kokoiseksi, ja kuulemma saman huhun mukaan munkkivuoressa tai munkkiniemessä oli oikein taitava suutari juuri tähän puuhaan. Itsekin kokojen väliin jäävien jalkojeni kanssa olen harkinnut mutta toistaiseksi tyytyynyt ostamaan mieluummin ne hieman liian suuret ja käyttämään silkkivillaisia ta bambuvillaisia ohuita villasukkia aina lenkkareista korkkareihin, pysyvät ainakin jalat lämpiminä.

Hertta
Lilou's Crush

kiitos, ovat kyllä -ihan koko päivän kun olin liikenteessä (en toki vielä polveni takia hirveästi siis kipsutellut) alkoi päkiöissä tuntumaan, ihmekö tuo. Ja tuosta venytyksestä, en ole kokeillut, kuullut olen kyllä -mulla vaan jää yleensä se kenkä pituudesta vajaaksi, ja kuulemma leveyttä saa suht helpostikin venytettyä, pituutta ei. Ja siksi sitten sama homma, tuplasukkaa ja sen semmoista. Onpas jotenkin lohdullista, että olet kohtalotoverina, ajattelin olevani lähestulkoon ainokainen tämmöinen :)

Kommentoi