Acne Star, tähdet jaloissa

img_8964.jpg

 

Kyllä nyt kelpaa tepastella.

Sattumankaupalla on osansa tähtiaskeliin, vai mitä tuumaatte siitä, että haikailemiani Acnen Star-nilkkureita sattui olemaan kaupassa vain yksi ainokainen pari, se juuri minun koossani, ja alennuksessa?

img_8966.jpg

Starit ovat malliltaan hauskasti nilkkurin ja buutsin välimuotoa, sen tekee koron malli ja kuminauhavenykkeen leikkaus. Kantaa on ehkä parisen senttiä enemmän kuin Acnen klassikoissa, Pistoleissa, mutta toisaalta päkiän allakin on jykevämmin pohjaa. Tähän päivään nilkkurit tuo sisäänpäin nojaava korko. Ja hurraa, ei nahkapohjaa vaan tukevaa kumia (no, oikeasti en vastusta nahkapohjia vaan Suomen loskakelejä, mutta en tiedä, mihin niitä koskevat valitukset voi ohjata?)

img_8962.jpg

Tykkään muutama vuosi sitten hankkimistani Acnen Pistoleista kovasti, ovat vain mokomat liian suuret ja tuplasukat on usein turhan kuumat. Staritkin kyllä pikkuisen, jalkani kun on juuri standardien välimuotoa, ja vähänkin puristavat kengät ovat ihan mahdottomat pitää. Pohjallinen sisään ja sukansuoja kantapäähän, ja tulivat nappihyviksi!

 

 

Kommentit (11)
  1. kiitos, ovat kyllä -ihan koko päivän kun olin liikenteessä (en toki vielä polveni takia hirveästi siis kipsutellut) alkoi päkiöissä tuntumaan, ihmekö tuo. Ja tuosta venytyksestä, en ole kokeillut, kuullut olen kyllä -mulla vaan jää yleensä se kenkä pituudesta vajaaksi, ja kuulemma leveyttä saa suht helpostikin venytettyä, pituutta ei. Ja siksi sitten sama homma, tuplasukkaa ja sen semmoista. Onpas jotenkin lohdullista, että olet kohtalotoverina, ajattelin olevani lähestulkoon ainokainen tämmöinen 🙂

  2. Ihanat!
    Oletko koskaan kokeillut venytyttää suutarilla kenkiä? Olen kuullut että kunnon nahkakengät joissa on nahkavuorit (kangasvuorisia ei tietenkään voi) voi venytyttää hyvällä suutarilla sopivan kokoiseksi, ja kuulemma saman huhun mukaan munkkivuoressa tai munkkiniemessä oli oikein taitava suutari juuri tähän puuhaan. Itsekin kokojen väliin jäävien jalkojeni kanssa olen harkinnut mutta toistaiseksi tyytyynyt ostamaan mieluummin ne hieman liian suuret ja käyttämään silkkivillaisia ta bambuvillaisia ohuita villasukkia aina lenkkareista korkkareihin, pysyvät ainakin jalat lämpiminä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *