Acne teki sen taas: Donnat

Lilou's Crush

Acne teki sen taas. Ties vaikka mihin passaavat nilkkurit.

Onneksi hinta on ihan liikaa meikäläisen kukkarolle (500€). Ja onneksi kokemusta löytyy kengistä, joiden pohja jatkuu kärjen yli: kompastelin kuin Hessu Hopo. Mutta on ne silti hienot.

 

Kuvat NAP.

Kommentit

moi&elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.blogspot.fi

KÄÄK! Ihanat! Laskeskelin juuri että kenkäkaapissani ainakin 3/4 kävelykengistä ja nilkkureista on Acnea.. Ne vaan osaa :-)

http://moietelisabeth.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

No niin osaa! Voi kun saisi hinnasta nipsaistua ison viipaleen pois :) Acnen pistolit ovat ehkä parhaat ja monikäyttöisimmät kengät, jotka itselläni on koskaan olleet!

I May Say (Ei varmistettu)

Apua, mistä tietää että on keski-ikäinen?! Siitä, että omistaa tuollaiset kengät mustana, tosin kokopitkällä varrella. Olivat aikoinaan parhaat saappaani ja ovat edelleen hyvässä kunnossa. En tiedä annanko niille enää käyttöaikaa, mutta jostain syystä ovat edelleen siellä kaapissani.
Niin ja hei, en muistaakseni kompuroinut niillä pahemmin!

Hertta
Lilou's Crush

Miten sitä ennen kengät tuntuikin kestävämmiltä :)  Minullakin on vähän samantyyppiset pitkävartiset kaapissa, mutta maltillisemmalla kärjellä (tai siis että ihan noin paljon ei tule tuo pohja yli). Olin tosiaan ihan toivoton niiden toisten kenkieni kanssa, potkin kärkiä rappusiin ja itseäni nilkkaan ja vaikka mitä :D En usko, että kukaan muu voikaan olla niin kohelo!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.