After sunit suihkussa

Lilou's Crush

Tiedän vallan hyvin, että aurinkovoiteita kannattaa käyttää. Ja tiedän, että auringonoton jälkeen on hyvä helliä ihoa kosteuttavalla voiteella.

Mutta voi että minä sitten inhoan näiden läträämistä iholle!

Siksipä jo toissa (?) kuussa, kun Nivean uusi suihkussa levitettävä ja pois huuhdeltava after sun ilmestyi markkinoille, nappasin sen ruokakauppakoriin (noin 8€). Kuulosti liian hyvältä ollakseen totta... Hämmentäviä ovat nämä suihkukäyttöiset tuotteet, kosteusvoidettakin olen ostanut ja aika samat kokemukset muuten pätee siihen).

Nyt viikonlopun pienen aurinkoröhnön jälkeen on tullut ensitestit aftersunilla tehtyä. Homma tosiaan toimii niin, että suihkussa normaalin suihkuttelun ja saippuoinnin jälkeen tuotetta levitetään iholle, ja sitten se huuhdellaan pois. Niin ihosta kuin lattiasta...

Plussat:

  • Ei sitä lotraamista ja rasvanlevittelyä suihkun jälkeen
  • Ei tahmaisaa tunnetta
  • Ihan ok perus niveatuoksu
  • tykkään aina kokeilla uudenlaista tuotetta

Miinukset

  • Toimivuutta vähän vaikea arvioida: kosteuttava vaikutus aka se tahmatunne ei jää pintaan, eli olikohan tästä hyötyä?
  • Kuinka kauan täytyy antaa vaikuttaa? Huuhtelinko liian kauan ja pesin kaiken hyödyn pois?
  • Superliukas lattia vaarana!  Riippunee varmasti vähän lattialaatoituksestakin ja sen pinnasta, meillä jättää "kelmun" laatan pintaan ja minusta ei ihan helposti irtoa vain suihkuttamalla vaan tekisi mieli hinkata enemmänkin.

Onko teillä kokemuksia? Mitä tuumaatte? (heh, tämmöttiinen kun olisi vielä PRE SUN -versiona, niin välttyisi siltä tahma-ololta auringossa oleskellessakin...)

Kommentit

Maikuliini (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuote! Testattu kolmen viikon aurinkolomalla. Samoin koko mennyt talvi sitä Nivean kuivan ihon suihkuversiota. Ei tullut kuivaa korppuihoa tänä talvena, ehkä siksikin, että viitsi rasvailla enemmän. Erityisen hyvä uimahallissa/salilla, jossa ei juuri jaksa tavallisten voiteiden kanssa läträtä. Totta on, että pitää olla varovainen, ettei roiski ympäriinsä, varsinkin jos sattuu olemaan kylpyamme, se nimittäin on liukasta ainetta.

Vinkki: Nivean uutuusaurinkovoide, sellainen kuivaöljymäinen, ei jätä nahkeaa kerrosta eikä sitä tarvitse erityisesti levittää kauan ennen aurinkoon menoa. Se on ihan paras myös, samaisella lomalla testattu (eikä palamisia, vaikka yleensä niin käy). Ei, en ole Nivea-edustaja, hih, mutta nää on mun suuria suosikkilöytöjä viime ajoilta.

Suviliini (Ei varmistettu)

Vinkkaan myös noista "dry touch" -aurinkovoiteista, kun juuri tänään kotiutin sellaiset naama- ja vartaloversiot Piz Buin -merkiltä. Ainakin kädelle testattuna vakuuttivat, tuntuivat jättävän täysin mattapinnan tahmaisuuden sijaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vinkkaan ihan huippu aurinkosuojasta kasvoille, eli Bare Mineralsin SPF30 Sun Screen! Tuo ei siis tee mitään rasvaista pakkelia, vaan kevyen puuteripinnan. Levittäminen on helppoa, kun tupsutellaan vaan suoraan purkista sudin avulla naamaan.

Olen tällainen kalpeanaama ja testannut tuota tuotetta kahdella välimeren lomalla, TOIMII. En ole palanut kertaakaan. Mulla on sävy light, joka mielestäni ei jätä juurikaan mitään väriä, vaan sellaisen kevyen puuterisen pinnan, mikä on tällaiselle sekaiholle todella paljon kivempi kuin rasvainen aurinkovoide. Eipä sitä rantalomalla tuon lisäksi paljon muuta meikkiä kaipaa, vähän valokynää silmien alle ja huulikiiltoa, niin on se on siinä (vrt. ennen kiiltelevä paksu aurinkovoide nassussa) :)

Saa esim. täältä:
http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-id-BareMinerals-SPF30-Natura...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.