Äidiltä tyttärelle

Lilou's Crush

Tiedättehän sen, kun iäkkäämmät sukulaiset päivittelevät, kuinka aika rientää ja lapset kasvaa... Tänä päivänä, tammikuussa 2017 tunnen liittyneeni tuohon sukupolvien ketjuun.

Nämä kaksi, ja eräs timantti-ananasvillatakki ovat sellaiset vaatekappaleet, joita lapsi aina ehdottelee päälle pantavaksi. Ovat kuitenkin roikkuneet kaapissa kimmellellen iloa tuomassa, vaikka ovatkin  olleet ostohetkestä saakka naftinlaisia ( Nyt jo useampia vuosia aivan liian pieniä päälle pantavaksi)

Tulipa mieleeni viheltää edellä mainittu esikoinen sovitushommiin. Ja kappas. Hopeatakki on ihan passeli vaikka heti, eikä sinisenkään kanssa kauaa tarvitse odotella. Vaikka lapsi ei juuri tyttömäisistä jutuista tykkää, kimmellys on toinen juttu, etenkin tuon katrihelenansininen kimmellys.

Mitäpä tästä opimme. Konmari-mamma taisi olla taas oikeassa: kun joku tavara ilahduttaa, siitä ei tarvitse luopua, vaan sen kannattaa antaa ilostuttaa kaikessa rauhassa. Ehkäpä se löytää vielä aivan uusia käyttötarkoituksia, tai käyttäjiä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.