Älä tuu siihen droppaa mun tunnelmaa

Lilou's Crush

Kyä niin osuvasti Vesalan Paula rallatti radiossa, kun sain äimistyksekseni takaisin labratestit, jotka kertoivat, että tuo lusikka poikittain kurkussa ja seksikkään möreä ääni ei olekaan mikään yöllisen syöntireissun jäänne vaan elämäni ihka ensimmäinen angiina. Niin kovin kuin koetankin tätä nykyä antibiootteja välttää, nyt ei auttanut kuin taipua, tämän kaverin kaatamiseen tarvitaan kuulemma kovat otteet.

Nyt täytyy taas hehkuttaa Meedocia: meilasin tulokset lääkärille, sain e-reseptin ja kipitin rappuset alas viereiseen apteekkiin, hoito käynnistyi siis parin minuutin päästä labratulosten saamisesta -labroihin sentään jouduin kampeamaan kankkuni paikan päälle, ja nielunäytteen otto oli yhtä syvältä kuin ennenkin. Hyi.

Kesäloman (aka miehen loman), hoitovapaan ja kaiken ihanan viimeisiä päiviä viedään, ja meikä saa angiinan. Että mitähän v....a, toista kotimaista artistia lainatakseni, nyt on universumilla vähän köhnäinen huumorintaju. Ja vielä kuopuksen synttärinä! Ettäs kehtaa, mokoma!

No, valitus sikseen: olo voisi olla tosi paljon keljumpi, ja homma hoituu tableteilla.  Ja vielä on sitä kesääkin jäljellä.

 

Kommentit

Leenaslii (Ei varmistettu)

Pikaista toipumista!
Mulla oli angiina vähän ennen juhannusta, ja oli siinä sentään se hyvä asia, että toipui nopeammin kuin flunssasta.
Huomasin myös, että streptokokkiin ei auta Strepsilsit.

Hertta
Lilou's Crush

uuh, kuulostaa siltä, että sulla on ollut sellainen perinteinen kamala angiina! Tämä on vaan tosi kummallinen, toki kurkku kipeä, mutta ei HULLUN paljon niinkuin on ollut jossain aiemmissa flunssissa. Siksi en osannut yhtään odottaa tuota tulosta, vaan ajattelin että pöh, ihan turhaan nyt sinne menin. Onneksi menin, jos olisin tartuttanut tämän tietämättäni johonkuhun, olisi hällä voinut olla tosi paljon kamalampi tuuri. Mutta tosiaan streptokokit on pyllystä, kaikissa onteloissa!

OutiLo (Ei varmistettu)

Meillä jylläsi talvella lasten päiväkodissa angiina useamman kuukauden ja onnistuin saamaan sen kahdesti. Lapset olivat oireettomia, mutta tokan oman diagnoosin jälkeen myös nuoremmalla todettiin sama - sai muuten taistella että oireettomalta suostuttiin ottamaan viljely.
Tokalla kerralla lääkäri antoi itsestäänselvänkuuloisen vinkin: kannattaa vaihtaa hammasharja muutama päivä kuurin aloituksen jälkeen ja jos siltä tuntuu niin vielä kuurin lopussa. Ei ollut tullut itselle mieleen, joten ehkä olin tartuttanut itse itseni uudestaan.
Paranemisia, onneksi antobiootti helpottaa oireita tosi nopeasti.

Hertta
Lilou's Crush

Huh miten kurjalta kuulostava kierre! ja se nieluviljelynäyte on ihan karseeta aikuisellekin, saati sitten lapselle, huh! 

En ollut koskaan aiemmin kuullut tätä hammasharjavinkkiä ennenkuin sinulta ja nyt lääkäriltä. Se on tosi hyvä! Inhottava ajatus, että siellä ne pöpöt on meilläkin ehtineet muhinoida. Hyi! Meni vaihtoon ja menee nyt vielä kun kuuri päättyy huomenna.

Oireet tosiaan loppui tokana päivänä kuurista kuin seinään, nekin vähät mitä itselläni oli. On tuo lääketiede uskomatonta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.