äleksänder vängiä odotellessa

Lilou's Crush

 

Muistattekin ehkä meikän fanittavan Alexander Wangia, niin kovassa käyttössä omistamani T by Alexande Wang-malliston vaatteet ovat olleet. Siksipä odotinkin todella kiinnostuneena Wangin ja H&M:n yhteistyömallistoa. Ensi viikon keskiviikkona pääsen Trendin ja H&M:n ennakkolanseeraukseen hypistelyetäisyydelle, ja kurkin ajankuluksi vielä kertaalleen malliston läpi.

Hassua kyllä, eniten tykkäämäni juttu on mallien päällä kuvissa vilahdellut pipo. Johtuisikohan pipofiilistely ehkäpä siitä, että juuri on otta jäässä, kun Cosin ohuesta kasmirpiposta niin kovasti puhalsi tuuli läpi, kenties. Ja ikuisten harmaiden myssyjeni jälkeen sporttipipo olisi kivaa vaihtelua.

Toinen lempparijuttuni on varmastikin helpommin arvattavissa, se on harmaa crop-top, jälleen sitä suosimaani peruskollarimeininkiä. Tekstikuvioidut legginsit näyttivät myös aika hauskoilta ja voisin kuvitella ne päälleni, samoin ylisuuret takit. Mutta noin ostosmielellä: 

Pipo: I got my eyes on you!

 

Vieläkö muuten jaksaa kiinnostaa nämä yhteistyömallistot? Minulle on käynyt niin, että kiinnostavat itseasiassa enenevissä määrin, sillä olen aikaisemmista yhteistyömallistoista tehnyt muutamia kaikkien aikojen lempivaateostoksiani. Jonottamaan en kuitenkaan vielä ole kertaakaan mennyt, olen vain niin aamu-uninen.

Kommentit

Kao Kao

Mua kiinnostaa kovasti, mutta en ikinä mene niitä kivoja juttuja jonottelemaan, kun esim Stellan kohdalla oli ihan karmea ryntäys sinne H&M:lle. 

Toisaalta I love me -messuilla huomasin, että on mun ruuhka/tönimistoleranssi jo vähän parantunut. :) Ehkä siis 5 vuoden päästä minäkin siellä aamuisella jonottelen ovien avaamista..

Kommentoi