Algotista asiaa

Lilou's Crush

 

 

 

Aikamoista. En uskois, ellen itse eläis, että nyt alkaa olla vuorossa kodinhoitohuone/wc:n kalustaminen, kaiken puolentoista kuukauden äherryksen, tuskan ja stressin jälkeen. Mutta näin se vaan on. Jee!

Olen suunnitellut tilan niin, että entiset kolmen komeron romppeet (pyykkikaappi, siivouskaappi, sekatavarakaappi ja -laatikosto) tulevat nyt jäämään verhon taakse. Kaapistotilakin vähän vähenee järjestyksen muuttuessa, joten tilaan on tulossa jonkinlainen muokattava säilytysjärjestelmä. 

Vanhan kunnon Elfan hylkäsin heti kättelyssä, täysin budjettisyistä, muuten siitä saisi sommiteltua melkeinpä mitä vain ja mihin tarpeeseen vain. Ikean Algotia kävin katselemassa sillä silmällä viime reissulla, ja sommittelin siitä muutamia erilaisia vaihtoehtoja. Se ei ole aivan täydellinen, sillä syvät pyykkikoreiksi käyvät ritiläkorit puuttuvat tarvittavassa leveydessä valikoimasta. Muutoin vaikuttaa aika sopivalta.

Onko kenelläkään omaa kokemusta Algotista? Hiukkasen rimpulainen, mutta onko ollut käytössä kestävä?

Kommentit

MiiaK (Ei varmistettu)

No hep! Meillä Algotit on vaatehuoneessa ja toimineet loistavasti kohta 4 vuoden ajan. Budjettisyistä tuli silloin remppavaiheessa hankittua Algotit ja olen ollut tyytyväinen. Meillä on hyllytasoja muutamassa eri pituudessa ja vaatetankoja. Järjestys on muuttunut vaatehuoneessa muutamaan kertaan ja mielestäni Algotia on ollut helppo muunnella. Ritiläkoritarpeen ratkaisin Ikean Antoniuksilla. Niitä on yhteensä neljä, kaksi aina päällekäin ja vetävät sisäänsä ihan superpaljon tavaraa. Syvyytensä ansiosta (54 cm) sain ladottua niiden päälle isoja laatikoita, joissa varastoidaan sesonkivaatteita.

Algoteissa ainoa pettymys olivat kenkätelineet. Ihan rimpulat ja kengät tippuvat niiltä jatkuvasti. Tavallinen hyllytaso ajaisi asiansa paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

Jes, mahtava kuulla! Kiitos valaisusta! 

Minua jänskättää vähän, saanko mahtumaan jalalliset versiot, en ole ihan varma, uskallanko luottaa seinään kiinnitettäviin (ainakaan ennenkuin tiedän, missä menee koolaukset...) meille tulisi vain neljä vetokoria, ja lopput hyllyjä, muutamia eri syvyisiä tosin. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haa, meilläkin on vaatehuoneessa Algotia (tosin vain hyllyt, joita ei ole koskaan siirrelty) sekä ikealaiset Antonius-lankakorit lattialla hyllyjen alla. Ei mitään valittamista. Hyllyt eivät ole niin kauniit tai laadukkaan näköiset, että haluaisin niitä jatkuvasti katsella, mutta oven takana (tai teillä verhon) menevät ihan hyvin.

Antoniukset eivät ainakaan liu'u kiskoillaan yhtä sujuvasti kuin vanhempieni Elfat, mutta ei se käyttöä haittaa. Algot-lankakoreista en tiedä.

Hertta
Lilou's Crush

Tuo rullaus justiinsa vähän mietitytti! Vanhat elfat täällä eivät rullanneet YHTÄÄN, mutta ovat siis tosiaan ainakin 20v ikäiset. Uudet Ikean paxit taas menee ihan itsestään. Toivon siis jotain tältä väliltä :) 

joo, minuakaan ei se ulkonäkö miellytä, mutta toiminnallisuuksien säätäminen ja hinta senkin edestä...

suskini (Ei varmistettu)

Meillä pari vuotta sitten rempan yhteydessä laitettiin eteiseen kyseisen sarjan systeemi. On vaatetangot ja hyllyt. Kenkähyllyiksi valittiin metalliset, reikäiset hyllylevyt. Lisäksi otimme muutamia pieniä ripustusnaulakkoja ja isompia koukkuja. Välillä naulakko on tupaten täynnä takkeja ja painavia laukkuja ja niin edelleen, hyvin toimii :)
Kaikin puolin voin kehua ja suositella!

Hertta
Lilou's Crush

Hei nuo osat vaikuttavat Algotissa tosi hyviltä! Ja kestää katseenkin, nuo kaavailemani hyllyt sen sijaan... ei niin hyvin. Olipa kiva kuulla positiivisia kokemuksia, pitäisi huomenna mennä algotin noutoon :)

Lauura (Ei varmistettu)

Meillä ollut myös pian kolme vuotta käytössä, rintamamiestalon pieneen eteiskomeroon taiteilimme vaatehuoneen. Ja hyllylevyinä niinikään nuo metalliset, rei'itetyt versiot, jotka toimineet hyvin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.