All is pretty.

Lilou's Crush

 

Törmäsin Moderna Museetin Andy Warhol -näyttelyn All is Pretty -julisteeseen pari vuotta sitten jossakin Älvhemin ihanista kodeista, ja ihastuin siihen kovasti. Pidän typografiasta, ja teksti kolahti heti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Googlailin, ja huomasin, että moni muukin oli julisteisiin ihastunut, ja ne oli myyty ajat sitten loppuun, omaksensa sellaisen olisi saanut vain paikan päältä museosta (tai kopiona Etsystä tai kiskurihintaan eBaystä, edelleen mahdollisesti kopiona, kiskurihintaisena kopiona).

Mutta kuis kävikään, joulunpyhinä menin Moderna Museetin sivuille näyttelyjä tarkastaakseni mahdollista Tukholman visiittiä varten, ja verkkokauppansa mainosti tutunnäköisellä bannerilla. Kas, ilokseni sain ihastelemani julisteen hankittua näin liki kolmen vuoden harkinta-ajan päätteeksi. Ehkä tekstijulisteet ovat sisustuksellisesti jo "yesterdays news", mutta minä pidän tästä yksilöstä kovasti,  ja sille olisi useampikin sopiva paikka kotonamme jo mallattuna. Että polje, Gustav, polje nopsaan ja tuo nätti tullessasi -mukana tulee toinenkin jullari tyyriiden postikulujen kannustamana, katsotaan, löytyykö sille paikka, vai tarjoanko sitä ehkä uuteen kotiin. 

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Tuon julisteen metsästys tuotti itsellenikin päänvaivaa, ja tarkistin myös samat vaihtoehdot kuin sinä :) Lopulta kaveri hoiti homman ja kotiutti julisteen mulle kotiin, jes! Onnea julisteesta (ja ps. Ikeasta saa oikeen kokoset kehykset,heh!) :D

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun kiva kaveri :) Ja tosiaan, suosin usein Ikean mustia metallikehyksiä, ovat olleet eri hyviä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.