Allasihastus

Lilou's Crush

Olen viimeaikoina jäänyt silmilläni kiinni ihan toisentyylisiin kylpyhuoneisiin kuin nykyinen pelkistetty ja moderni omamme. Marmoriin meinaan. Tuo materiaali on ollut pinnalla jo jonkin aikaa (ja ei kai koskaan oikeasti poissa tyylien valikoimasta ollutkaan), mutta itselläni into leikkuulautoja isompiin pintoihin on tullut vasta nyt. Meidän perheessämme aito marmori seinissä ja lattiassa ei varmasti olisi se paras vaihtoehto, mutta olen löytänyt yhden laattamalliston, jonka kelpuuttaisin: Casalgrande Padaman Marmokerit. Ah! Sävyjä ja kokojakin vaikka millä mitalla.

Mutta oikeasti marmorin sijaan minun piti kirjoittaa altaasta. Tuossa kuvassa, jonka Pinterestiin olen pinnannut on yksi kauneimmista altaista, jonka tiedän. Se lienee jokin klassikko? Mutta mikä? Tai mitä se imitoi, olen vastaavia nähnyt ennennkin. Kuka tunnistaa, tai tietää jonkin samanlaisen? Pidän siitä aivan valtavan paljon.

 

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Allas lienee Duravitin Vero-sarjaa

https://www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/serie...

Olen aina tykännyt Duravitin kylppärikalusteista ja niitä on omissa kodeissa ollutkin monenlaisia.
Myös marmori on ollut ikisuosikki. Tällaiset klassiset jutut kyllä on niin kivoja, harmi kun nykyisessä kodissa ei ole itse voinut valita kylppärin vermeitä.

Hertta
Lilou's Crush

Aah Anne mä ajattelin että sulta tämän vielä kysyn iltapuhteiksi, ja sinä ihana ehdit tänne! Se se on, juuri Vero, jota etsin! Nimen olen kuullut aikanaan ja yrittänyt painaa muistiin, mutta en kertakaikkiaan muistanut valmistajaa enkä nimeä. Ah. Kiitos miljoonasti!

SH (Ei varmistettu) http://www.festivus.fi/

Upeat laatat! En ole missään moisiin törmännyt, meidän suunnitteilla oleva kylppäriremppa tarttee ehkä just tollaset.. Enää ei puutu kun se uusi asunto :D

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole tosi hienot! Ja tosiaan noita Marmokerin ei-aitoja-marmoreita löytyy ihan kotoisan RTV:n valikoimista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.