Appivinkki: Posti

image.jpg

Monesti olen joutunut viimeaikoina Postia manaamaan, mutta nyt on vuorossa ihan jotakin muuta! Latasin nimittäin ennen joulua Postin oman apin iPhoneen (luulisin, että löytyy myös muille…) ja olin niin positiivisesti yllättynyt,että ajattelin vinkata eteenpäinkin.

image.jpg

Jos käyttää paljon verkkokauppoja tai muutenvain lähettelee ja vastaanottaa paketteja, apsista löytyy muutama hurjan kiva ominaisuus; voit nimittäin seurata sillä kulussa olevien pakettien statusta ja sen päälle valita vielä noutopisteenkin. Tämä vaatii sen, että yhdistät applikaatioon omat tietosi ja puhelinnumerosi, ja olet antanut sen paketin lähettäjälle (ja he osaavat sen vielä laittaa lähetykseensä mukaan…) Mahdollisten noutopaikkohen haku on superhelppoa postinumeron avulla. Noutopistettä ei voi valita pakettikohtaisesti, mutta yleisesti. Helppoa ja näppärää.

image.jpg

Aukoton systeemi ei kuitenkaan ole, ja lähettäjästäkin riippuu, meneekö paketti loppujen lopuksi konttorille vai pakettiautomaattiin. Tällä hetkellä minua  esimerkiksi odottaa postissa lähetys, josta ilmoitus tuli kirjeellä, vaikka lähettäjäpäältä numero löytyy, ja yleensä noutokehotus on tullut tekstiviestillä (tilasin sen tälläkin kertaa). Tutkimattomia ovat postin tiet…

Pakettihommien lisäksi itseäni miellytti lähimmän kirjelaatikon paikannus, sillä etenkin vieraammissa paikoissa ei aina heti tunnu löytyvän lootaa, johon kirjeet tyrkätä.

Koklatkaas! Löytyi Appstoresta ihan nimellä ”Posti”.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *