Apua! Mistä söpöt nahkaiset kerhotossut pikaisesti?

Lilou's Crush

Voi tyttö, minkä tekee! Kasvaa maatapitkin niin että suhina kuuluu sukanpohjista. Nyt pieneksi jäi tytön niin kovasti tykkäämäät nahkaiset Robeezin tiputossut!

Mistä ihmeestä voisin nopeasti löytää nahkaiset sievät tossut, joissa kivoja kuvioita, koossa 32? Stockmannilla loppuivat kolmeenkymppiin, Tohvelisankarilla vastaavantyylisissä on liian pitkä toimitusaika kyseiselle koolle. Tarve olisi tosiaan "eilen".

Yksivärisiä nahkatossuja kyllä löytyisi, mutta kun tyttö niin kovasti toivoisi tuollaiset leikkisämmät.

 

Kommentit

Mimosa

Noi tohvelisankarin toimitusajat ei oo ihan niin pitkiä välttämättä kuin antavat ymmärtää. Anoppi tilas viikko sitten tossut, joiden piti tulla ens kuun toisella viikolla. Tänään tipahtivat postiluukusta, eli tulivatkin tosi nopsaa.

Saman kaltaisia tossuja (käsittääkseni ei ehkä noin kestäviä) on muistaakseni jossain ketjuliikkeessä, tyylii anton&nina tai jesper&junior. Eli tsekkaisin lastentarvikeliikkeet.

Domino (Ei varmistettu)

Sama tilanne täällä! Vanhoista kurkistaa jo varpaat! :/ Etsiskelin eilen ja noita Tohvelisankarissa myytäviä tossuja on lukuisissa muissakin verkkokaupoissa, mutta ilmeisesti kaikista ne toimitetaan suoraan maahantuojan varastolta ja siellä tosiaan toimituspäivä on vasta 28.2. (jossain oli 14.2.). Koosta 29 eteenpäin kun ei näitä Lindexissäkin myytäviä mokkasiinejakaan enää ole.. Jos minulla olisi tyttö, niin voisin kuvitella ostavani sellaiset vanhanaikaiset, ruokakaupassakin myytävät kultaiset (ooooo!) (retro)kerhotossut... Mutta mutta..osoitteeesta "kerhotossut" (http://www.kerhotossut.fi) löysin samantyyppisiä, mutta kuitenkin eri valmistajan ilmeisesti. Sieltä lähti pikkuveljelle tilaus, isoveli (5) piti niitä liian lapsellisena - mutta jos sieltä 5v. tytölle löytyisi "ei-niin lapselliset"? Ja meillä sitten isoveljelle kävin hankkimassa muutamat jarrusukat H&M:stä pahemman puutteeseen... Oli aamulla huolissaan, että jos ne kastuu kun hän käy vessassa (käsipesulla) joten voipi olla, että pitää ryhtyä koluamaan nyt viikonloppuna jotkut lastenkaupat (esim. Jesper ja Junior jossa en olekaan sitten vauvavuoden käynyt?) sitten kuitenkin.Yhdet StarFlyt kun olisi Tohvelisankarista kovasti toiveissa.. (tai "Rog" kuten hän niitä esittelytekstin mukaan nyt kutsuu ;) ) :o Eli vinkkejä saa kertoa, jos ratkaisun löydätte!! :)

Luz (Ei varmistettu)

En tiedä liikkeen nimeä, mutta Galleria Esplanadissa Nilsonin jälkeen oikealla on lastenvaateliike, jonka oven pielessä roikkuu aina kasa ihania nahkatossuja lapsille ! Toivottavasti sieltä löytyisi mieluisat ja oikean kokoiset yksilöt :)

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minäkin olisin ehdottanut tuota Galleria Esplanadin liikettä - siinä on ulkopuolella aina sellainen teline, jossa noita nahkatossuja on! Näyttävät ainakin pikavilkaisun perusteella samanlaisilta kuin Tohvelisankarilla :)

Amppis (Ei varmistettu)

Moikka, kimaltavat tossut löytyi yllättäen name it:n omasta kaupasta Kampista ja myös bobossa oli aivan ihania! Tsemppiä metsästykseen :) 6-v tyttö ollut nyt 4kk ilman kun lempiparin kokoa ei enää ollut tarjolla..

Pööpö (Ei varmistettu)

Tämä tulee ehkä liian myöhään, mutta Robeezin tossuja myy JR juniorit. Sieltä ostan joka syksy omilleni :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.