Apua unten maille? Deep Sleep Pillow Spray testissä.

Lilou's Crush

Törmäsin intterwebbin ihmemaailmassa shampookaupoilla mielenkiintoiseen tuotteeseen, nimittäin "tyynysuihkeeseen". Herkkäunisena (herkästi heräävänä ja huonosti uudelleen nukahtavana) kaikki hyvään uneen liittyvät asiat kiinnostavat, ja niinpä ostin tämän Thisworksin Deep Sleep Pillow Sprayn ihan uteliaisuuttani -ja koska sen kerrottiin tuoksuvan laventelille, joka tunnetusti on (ihana ja) rauhoittava tuoksu.

Nyt, kun hajuaisti on ollut tyystin kateissa, en ole tätä vielä testannut, mutta tänään kun maisto ja haisto palasivat, ajattelin kokeilla. Lupaukset ovat melkoiset:

"In our 2014 independent user study of 200 participants, 99% slept better than normal, 89% fell asleep faster and 92% felt more refreshed in the morning and 100% would recommend our deep sleep pillow spray to a friend with a sleep issue - which is why This Works is more than just our name, it’s our promise."

No, niin tai näin, ei tästä varmasti haittaakaan ole, koska tuotteessa ei ole synteettisia osa-aineita, parabeeneja sun muita. Taidan kuitenkin varmuuden vuoksi suihkutella ensimmäisellä kerralla pikkuisen vain "kakkostyynyyni", jos tuoksu sattuu vaikka ärsyttämään. Onneksi vieressä kuorsaava mies ei ole hajuherkkä, eli uskallan tehdä tällaisia hajusteellisia kokeiluita aviovuoteessa...

 

EDIT: kaksi yötä takana, ja apua, kyllä se tottavie jotenkin rauhoittaa! Jatkan tutkimuksia, raportoin tarvittaessa.

Kommentit

MLM (Ei varmistettu)

Muistaakseni Crowne Plazassa Helsingissä on ollut tuollainen yöpöydällä. En ole uskaltanut kokeilla, joten kiinnostaa sinun kokemukset!

Hertta
Lilou's Crush

No minä luinkin jostain, että hotellit on ottaneet käyttöön! Minäkään en varmasti olisi reissussa uskaltanut, olisin pelännyt että menee koko yön unet :)

suhmura (Ei varmistettu)

Mulla ei ole kokemusta tuosta suihkeesta, mutta olen tykännyt Samujilta ostamastani laventeli-tuoksutyynystä/pussista. Pidän sitä varsinaisen tyynyni alla, tosin välillä lapseni pihistää sen oman tyynynsä alle, kun hänkin pitää laventelin tuoksusta.

Hertta
Lilou's Crush

Ihan varmasti vastaava vaikutus! Meillä ei (vielä) muita laventelifaneja havaittuna :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.