ARKET aukesi.

Lilou's Crush

Paljon etukäteispöhinää herättänyt H&M-konsernin uusin ketjukonsepti Arket aukesi männäviikolla, meille suomalaisille netissä ja kivijalkaliikkeenä Lontooseen. Olen ollut niin muissa touhuissa kiinni, että en etukäteen tähän tulokkaaseen ollut juurikaan ehtinyt perehtyä. Nyt sitten toki, uteliaana, kun koko kattaus on kaiken kansan nähtävillä.

Luin Facebook-feedistäni kovasti hehkutusta, mutta minut valikoima jätti, jos ei nyt kylmäksi, niin haaleaksi. Vaikka tiesinkin odottaa perusvaatteita, valikoima oli silmäillessäni hiukan jopa liiankin tylsä, mutta toisaalta: sellaisiahan ne arjen pelastajat usein ovat. Materiaalit sen sijaan saavat kyllä kiitosta: silkkiä, villaa, puuvillaa. Lasten vaatteet ja miesten vaatteet noudattavat samaa minimalistista linjaa kuin naistenkin, eli printtikukerrukseen  ja logomaniaan kyllästyneille tämä on varsinainen mansikkapaikka. 

Vaatteiden lisäksi tarjolla on pieni valikoima kodin tuotteita, kenkiä ja laukkuja. Oman malliston lisäksi valikoituna on muutamia muitakin brändejä. Hinnat näyttivät olevanaikalailla COS:n kanssa samalla tasolla -kuten myös oman malliston tyyli.

Kattellaas, mihin homma kehittyy!

Kommentit

laulau (Ei varmistettu)

Jotenkin tämä Arket ihmetyttää, kun se on niiiiin samanlainen kuin Cos. Ja myös tuo nimi ei jää jotenkin omaan päähäni – muistuttaa liikaa Artekia ja Arket kuulostaa siksi varmaan niin väärältä. :D

Hertta
Lilou's Crush

No aika samanlaiset fiilikset täällä. Ja vaatteista tuli mieleen Uniqlo. -Jossa ei ole kertakaikkisen mitään vikaa tietenkään, paljon onnistuneita juttuja sieltä olen löytänyt. Odotin ilmeisesti jotain muuta, en vain tiedä mitä :)

Kommentoi