Armaat ja aamuhetki

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Marimekko

Meidän keittiö valmistui viime viikonloppuna (no, ei mennä pikkuseikkoihin, puuttuvia sokkeleita ja tuuletusaukkoja ei lasketa...), ja ajatuksenani oli järkätä sen kunniaksi lähiseudun ystäville ihana brunssi!

Suunnittelin tarjottavia, kattausta ja kutsuttavia isolla innolla. Olin saanut ilokseni aiemmin kutsun tutustumaan Marimekon Suomi 100 -juhlavuoden kunniksi Maija Louekarin suunnittelemaan Veljekset-erikoiskuvioon puettuun kodin sisustuksen sarjaan yhteistyön merkeissä, ja sen myötä valinnut huolella ja rakkaudella mielestäni ne kaikkein ihanimmat astiat, jotka iloista hetkeä vielä entisestään ilostuttaisi. 

 Ja kuinkas sitten kävikään. Vähän ennen viikonloppua sairastuin flunssaan, eikä silloin vieraita kestitä. Onneksi en ehtinyt kutsuja esittää!

Koska tämänkokoista, merkittävästi arjen elämää helpottavaa saaavutusta ja remontin sankareita, eli veljeäni ja miestäni kuitenkin ehdottomasti piti muistaa, ja veli itsekin nuuskuttaessaan ei pöpöjä pelännyt, katettiin asiaankuuluva herkkuhetki ihan vain perheen kesken. Eikä ollut ollenkaan huono juttu. Armaiden kanssa kaivattu katko, velipojan viimeisen lomapäivän juhlintaa ja kippis vaan uudelle köökille!

Puinen Oiva-tarjoiluvati pyörii ja sukat on makkaralla niin laseissa kuin kannussakin... Vihreät Oiva-lautaset halusin ehdottomasti piristämään klassisempien valkoisten joukkoa. Kahvit kippailtiin luonnollisesti Veljekset-mukeista ja herkut syötiin tietty Veljekset-lautasilta.

Mudcaket lepäilee valkealla Oiva-vadilla, marjat puolestaan söpöäkin söpömmässä  Oiva-kopassa.

Sen lisäksi, että nyt on viimein jääkaappi saanut peitelvynsä, sokkelit suurimmaksi osin paikallaan ja seinä maalattu, on valtavan ihanaa, kun viimein on poissa erinäiset työkalut ja pakkaukset, jotka pitivät majaa olkkarissa jopa lähes vuoden verran!  Se tarkoittaa nimittäin sitä, että viimein pääsen kunnolla tekemään sitä lempihommaani, eli sisustamista. Ja ihan kelpo kohde sieltä kaiken ylimääräisen alta taas paljastui. Olikin ollut ikävä.

Pinkki ja mustavalkoinen Veljekset-tyynynpäällinen kiikkustuolissa. Pinkki Tiara -tyynynpäällinen pilkistää ilopilkkuna ylemmässä kuvassa.

Velipoika ja mies leikitti lapsukaisia, joilla brunssiherkuttelun päälle riitti energiaa kuin isommassakin kylässä. Itse sain sulkea oven ja ilonpidon taakse, ja juoda parvekkeen rauhassa kahvikupilliseni ja sen jälkeen lepäillä lenssuani sohvalla pötkötellen ja mukavia jutustellen.

Martha-housut ja Atelina-neule. Tuo hattaraneule on sellainen, että melkein tekisi syödä se!

Vietettiin melkein koko päivä yhdessä, kunnes oli päästettävä velipoika kotiin ulkoiluttamaan kotona odottavaa karvaista kaveria. Aika vitsin pienellä vaivalla voi tehdä ihan tavallisesta sunnuntaista mieleenpainuvan,  kun vain pysähtyy fiilistelemään arjen saavutuksia, oli ne sitten tällainen massiivinen keittiörutistus tai ihan vain työviikosta -tai flunssasta- selviäminen. 

Iloa sinne kaikille alkavaan viikonloppuun! Meillä jatkuu kodinlaitto, koitetaan löytää sopiva paikka miehen työpisteelle näistä niukahkoista neliöistä... Pitäkees peukkuja!

 

PS. Marimekkolaiset lähettävät terveisiä: liittymällä Marimekon kanta-asiakkaaksi netissä tai liikkeessä saa ensimmäisesta ostokerrasta -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista (2 vkoa liittymisestä).

Kommentit

Terttu123 (Ei varmistettu)

Laitahan nyt niitä keittiökuviakin kerta keittiö on valmis :) ja mielellään myös lastenhuoneista ja olkkaristakin! ei haittaa vaikka keskeneräistä!

Hertta
Lilou's Crush

Juu! Valmisteilla jo ihan vallan keittiöön erikoistunut postaus :) Lastenhuoneet taitaa jäädä kokonaisuuten lasten salaiseksi valtakunnaksi, mutta josko jotain kivoja detaljeita sieltä, meillä on niiden maalaus- ja tapiseerauspuuhat vielä suunnittelun asteella. Pieni tila asettaa yllättävänkin paljon haasteita ihan vain käytännön remonttityölle, kun ei tiedä mihin noita huonekaluja oikein siirtelisi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo neule! Mutta halvemman yksilön etsintä jatkuu täällä :-D

Hertta
Lilou's Crush

Nyt on tosi paljon ihania muhkeita neuleita kaupan! Tämän hankintaa kyllä pohdin itse, kun oli tosiaan kovin mieluisa tuttavuus. 

Tiinamaria (Ei varmistettu)

Mistä nuo ihanat samettityynyt on? Itselläni tuo pinkki Tiara kaipaa juuri jotain tuollaista kaveriksi. :)

Hertta
Lilou's Crush

Ne on HM Homen! Justiinsa kyllä Tiaralle passelit kaverit :)

ihmeissään (Ei varmistettu)

kääk, onko sun kädessä ampiainen - vai tatuointi sellainen

Hertta
Lilou's Crush

On ampiainen!! Tai ei kädessä mutta siinä edessä! Pörräävät mokomat ihan mahdottomasti nyt syksyllä tuossa partsilla. Eivät ihme kyllä ärhentele, mutta monta niitä on!

Aisha J
Aisha

Ai kun näyttää kivalta kattaus ja koti! Tässä syksyn saapuessa on alkanut taas sisustusvimma iskeä ja kaikenlaista uutta pientä on hakusessa. Esimerkiksi sohvatyynyillä saisi ilmettä uudistettua mukavasti. :) 

Ps. Mutakakku <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Aisha <3 ja ihan sama täällä. Tai että nyt olen saanut ehkä ennemminkin itseäni niskasta kiinni, ja hankittua noita puuttuvia juttuja, kuten mm. vessan roskiksen ja kaikkea tuommoista välttämätöntä.

Handela (Ei varmistettu)

Onko sulla Ikean Lohals-matto parketin päällä? Onko sua peloteltu sillä, että tekee parketin himmeäksi (kun pinta karhea, hiekkainen)? Onko sulla siellä alla joku suoja, koko maton kokoinen? Mulla itselläni tuo Ikean juuttimatto laattalattialla alakerran eteisessä, mutta himottaisi tuoda se yläkerran olohuoneen maalatulle parketille..kääk!

Hertta
Lilou's Crush

Joo, tuo olkkarin matto on Lohals. Eteisessä meillä on Hemtexin vastaava, ja se tosiaan ainakin himmensi lattian. Meillä on lautalattia, joka on niin susihuonossa kunnossa muutenkin, että ei haittaa himmennykset, joskus hiotaan tai laitetaan kokonaan uusi lattia jotakin kovempaa materiaalia, tämä mänty on todella surkea ja täpötäynnä klommoja, viiruja, pinttymiä jne. Olkkarissa matto on ollut vasta pari kk, eli en havaitse himmentymää imuroidessa/luututessa, mutta eteisessä on sellainen himmeä matta tuo lattia nykyään, kuten osasin odottaakin. Itseasiassa kivampi kuin tuo lakka, mutta johtuu siis siitä, että tuo lattia on huono enisveis :D

Handeli (Ei varmistettu)

Ai, kuvissa näyttää ihan superihanalta tuo teidän lautalattia!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, kunpa olisikin :) mutta kyllä sen kanssa elää ainakin toistaiseksi!

Kommentoi