Arnen aakkoset

Lilou's Crush

Hokasin viime viikolla, että keittiöpyyhetilanteemme oli suorastaan surkuhupaisa: suurin osa pyyhkeistä oli peräisin lapsuudenkodista, ja kenties ne parhaat päivänsä nähnyt jo siellä, ennenkuin lähtivät matkaani ensimmäiseen opiskelijasoluuni. Rakkaat toki, mutta ajkamala, minkä näköiset... Koska kierrätän pyyhkeitä aikamoista vauhtia pyykin kautta takaisin keittiöön, niitä tarvitaan melkoinen pino.

Aloitin siis pikkuhiljaa uusimaan varastoamme -pari vanhaa pääsi heti trasselikiertoon ja tilalle nyt ensalkuun Finnish Design Shopista Design Lettersin kahden pyyhkeen paketti. Pyyhkeitä kuvittaa Arne Jacobsenin suunnittelema fontti vuodelta 1937 -kelpasivat graafikko-miehellekin, kun paketista paljastuivat.

Kommentit

Arnen aakkoset on ihania, olen aivan ihastunut niihin! Purnukoita olen meidän kotiin ujuttanut ja seuraavaksi aivan varmasti vuorossa nuo pyyhkeet, miten kiva pikkupiristys keittiöön :) 

Hertta
Lilou's Crush

No niin on! Niitä purnukoita minäkin vähän katsastin, mutta vielä en raaskinut... Ehkä kynämukiksi voisin ainakin yhden hommata, toimisikohan...

.Tiia

Aakkosia meiltä löytyy parin mukin verran, T ja J :).

Hertta
Lilou's Crush

Hih, mun ja miehen nimistä tulis H ja V. Ei kauheen mairittelevaa :D

Mrs. K.

Ne on ihania kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ostin eilen M-maitokahvimukin ja siihen harmaan kannen. Kyllä tänä aamuna kahvi maistui:)

Hertta
Lilou's Crush

Ai niihin on kansiakin! Voi kuinka kiva! Uskon, että kruunasi kahvihetken :)

Mä olen melkein ahdistunut, kun tahtoisin niin kovasti lisää keittiöpyyhkeitä, mutta kun pellavaiset pyyhkeet eivä mene miksikään :) Ja hyvää ei voi poiskaan laittaa. Haluisin juurikin tuon DL-pyyhkeen!! Ja monta muutakin uutta ihanaa....

Hertta
Lilou's Crush

haha, tiedän tuon tunteen, mulla oli jokin aika sitten sama dilemma pussilakanoiden suhteen. Tosin omat olivat marimekon puuvillaisia, ja halusin kovasti pellavaiset. hankin silti. Ehkä kannustan sua nyt vaan hankkimaan lisää kaapin täytettä, jotenkin tuo on kyllä niin pirteä keittiössä :)

Onpa kivan näköinen pyyhe! Niin yksinkertainen ja kaunis!

Hertta
Lilou's Crush

Just se minuakin viehätti -katselin HAY:n keittiöpyyhkeitä ensalkuun, kun se on yksi lempimerkeistäni sisustuksessa, mutta jotenkin niissä tapahtui liikaa. Nämä oli sitten just eikä melki :)

HeidiM (Ei varmistettu)

Mulla on nuo samat pyyhkeet ja juuri keittiössä. :) Sopivat hyvin monenlaiseen sisustukseen ja ovat kestäneet hyvin käytössä ja pesussa (ostin omani viime kesänä Kööpenhaminasta). Noita kirjainpurkkejakin löytyy muutama!

Hertta
Lilou's Crush

Jes, kiva kuulla että ovat kestäneet -ja olipa muuten hauska matkamuisto, täytyypä pitää mielessä seuraavalla reissulla, sillä uusille pyyhkeille on edelleen tilausta, vasta kaksi päästin vanhaa riepua eläkkeelle...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.