Arnen aakkoset

P2191189.JPG

Hokasin viime viikolla, että keittiöpyyhetilanteemme oli suorastaan surkuhupaisa: suurin osa pyyhkeistä oli peräisin lapsuudenkodista, ja kenties ne parhaat päivänsä nähnyt jo siellä, ennenkuin lähtivät matkaani ensimmäiseen opiskelijasoluuni. Rakkaat toki, mutta ajkamala, minkä näköiset… Koska kierrätän pyyhkeitä aikamoista vauhtia pyykin kautta takaisin keittiöön, niitä tarvitaan melkoinen pino.

P2191190.JPG

Aloitin siis pikkuhiljaa uusimaan varastoamme -pari vanhaa pääsi heti trasselikiertoon ja tilalle nyt ensalkuun Finnish Design Shopista Design Lettersin kahden pyyhkeen paketti. Pyyhkeitä kuvittaa Arne Jacobsenin suunnittelema fontti vuodelta 1937 -kelpasivat graafikko-miehellekin, kun paketista paljastuivat.

Kommentit (12)
  1. Mulla on nuo samat pyyhkeet ja juuri keittiössä. 🙂 Sopivat hyvin monenlaiseen sisustukseen ja ovat kestäneet hyvin käytössä ja pesussa (ostin omani viime kesänä Kööpenhaminasta). Noita kirjainpurkkejakin löytyy muutama!

    1. Jes, kiva kuulla että ovat kestäneet -ja olipa muuten hauska matkamuisto, täytyypä pitää mielessä seuraavalla reissulla, sillä uusille pyyhkeille on edelleen tilausta, vasta kaksi päästin vanhaa riepua eläkkeelle…

  2. Onpa kivan näköinen pyyhe! Niin yksinkertainen ja kaunis!

    1. Just se minuakin viehätti -katselin HAY:n keittiöpyyhkeitä ensalkuun, kun se on yksi lempimerkeistäni sisustuksessa, mutta jotenkin niissä tapahtui liikaa. Nämä oli sitten just eikä melki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *