Arty saapui, ja voi miten minä siitä tykkään!

Lilou's Crush

Artyni saapui tänään. Harvoin koen tavaran vuoksi sellaista iloa, kuin minkä tämä pieni möhkäle tänään sai aikaan sujahdettuaan sormeeni, kuin olisi sitä varten tehty ja siinä ikänsä istuskellut.

Kiitos siis Paapalle ja appivanhemmille muistamisesta valmistuessani ja minulle itselleni kovasta työstä. Siinä se on ja nököttää, enkä voisi tyytyväisempi olla. Niin suoritukseeni kuin siitä tutkinnon lisäksi säilyvään muistoon.

 

 

 

Kommentit

Luru
Changes

Vautsivau! Hienoutta sekä oikealla että vasemmalla laidalla!!! Kyllä todellakin olet valmistujaislahjasi/muistosi ansainnut! :)

 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Luru :) Olit muuten mielessäni viikonloppuna, kun siellä teidän kulmilla majailin -ja huomenna taas menen anoppilaan "hoitoon".

Vimps (Ei varmistettu)

IHANA! Nyt mä haluun entistä palavammin oman Artyni! Ehkä se voisi olla sininen...

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Hertta
Lilou's Crush

Vimps, kehtaanko edes tunnustaa, että mä haaveilen jo toisesta. Nimenomaan sinisestä, kun näitä kahta arvoin monta päivää :) Oikeasti, suosittelen todella lämpimästi, mistä lähtien sormukset tuntuu hyvältä kädessä?

 

PB, kiitos tosi paljon :) Lämmittää mieltä!

 

 

Kersti (Ei varmistettu)

Wow, mikä todistus! :) Onnea paljon valmistumisesta, ja ihana on lahjakin!

Hertta
Lilou's Crush

Kersti, kiitos tosi paljon! Ja tsemppiä sulle siihen ihan vihoviimeiseen rutistukseen! ainakin sulla on MIELETÖN kirittäjä, se yks C :)

Sarppa (Ei varmistettu)

Onnea menestyksestä opinnoissa, tutkinnosta ja uudesta ihanasta sormuksesta :)

Artyä olen minäkin kuolaillut, mutta nuo YSL:n sormuksien koot ovat vähän mysteeri.. Pitää varmaan käydä Pariisin reissulla sovittelemassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

ONNEA.:) Hieno suoritus, ja mitä parhain lahja.

Almanblogi@gmail.com (Ei varmistettu)

Tuo 15:35 vierailija oli siis Alma.:)

Hertta
Lilou's Crush

Sarppa, kiitos kovasti! Tuo koko oli muuten yllättävän helppo setviä; mittasin vain sopivan sormuksen sisämitan ja vertasin sitä kokotaulukkoon, ja ihan nappiin meni! Sovittaminen tietysti on aina fiksumpaa, koska tuollainen leveä sormus tuntuu helpostin napakammalta kuin kapea saman kokoinen.

Alma, kiiiiitos! Kyllä ny kieltämättä kelepaa :)

VierailijaMari (Ei varmistettu)

Aloitan tänä syksynä lukemaan tuota samaa tutkintoa, jonka sinä olet saanut upeasti päätökseen. Ensimmäisellä tunnilla esiteltiin mallikappaletta esimerkillisestä "päättötyöstä" ja kannessa komeili erään Hertan nimi :)

Hertta
Lilou's Crush

VierailijaMari, voi, onnea ja iloa ja pulleita perslihaksia opin tielle! Toivon sulle huomattavasti suorempaa reittiä kohti loppua kuin itselläni kävi :D Ja jösses sentään, noinko todella oli! Oli se kyllä rutistus sen kirjoittaminen, oi sentään.

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana! minä haaveilen siitä tummanroosasta, -outo väri minulle, mutta jostain syystä se näyttää itselle niin oikealta, ja menisi varmaan muuten ykstoikkosen värimaailman kanssa kivasti sekin.

-bee

Luru
Changes

No hitsit - tervetuloa hoodeille! :) Aika monesti olen miettinyt että kuinkahan lähellä meitä tuo teidän anoppilanne mahtaa sijaita.  Jos teillä/sulla joku kerta aikaa liikenee täällä visiteeratessanne niin olisipa oikeasti hauska nähdä!

Lokoisia oltavia anopin hoivissa!:)

Sonjakka (Ei varmistettu)

Onnea saavutuksesta! On kyllä mahtava fiilis kun tutkintopaperit saa käteen. Nyt joudun hieman utelemaan, mutta mitä oletkaan opiskellut. En muista sitä blogista lukeneeni

Uteelias (Ei varmistettu)

Seuraan blogiasi satunnaisesti ja vaikka htykkään kaikista postauksistasi, harvemmin eksyn tänne lommenttilootan puolelle. Siispä olen iha pihalla kaikesta... mistä sä valmistuit, ilmeisen hienoilla arvosanoilla vieläpä?!

Hertta
Lilou's Crush

bee, minäkin valitsin justiinsa omasta tyypillisestä värimaailmasta poikkeavan värin, minusta se ansaitsee tulla huomatuksi ;)

 

Luru, thänk juu! Oispas muuten tosi hauskaa treffata sitten kun saan koipeni kuntoon -voisit vaikka esitellä mulle vähän Lahtea bloggaajan näkökulmasta :) Täällä olla möllötetään Jalkarannassa :)

 

Sonjakka ja Uteelias, kiitos kovasti kivoista kommenteistanne! Olen opiskellut vuosien saatossa vaikka ja mitä, tämä viimeisin oli ylempi amk-tutkinto, aloitin ensimmäisten joukossa ja veeeenyiiiii tuo valmistuminen työkiireiden vuoksi ihan viime tinkaan. Nykyään tutkintorakenne lienee vähän erilainen kuin aloittaessani, itse keskitin opintoni johtamiseen, sähköiseen liiketoimintaan ja mainontaan, eli siis juuri siihen mitä olen 12 vuotta jo tehnyt työksenikin :)

Luru
Changes

No ette edes kaukana! :) Meitsit möllöttää täällä Kärpäsen takana Kasakkamäessä :) Toivotaan siis koipipolon pikaista paranemista. Leppoisaa sunnuntaita teille, meillä taisi isiukkonen päättää että on siivouspäivä. Jipii...

Luru
Changes

No ette edes kaukana! :) Meitsit möllöttää täällä Kärpäsen takana Kasakkamäessä :) Toivotaan siis koipipolon pikaista paranemista. Leppoisaa sunnuntaita teille, meillä taisi isiukkonen päättää että on siivouspäivä. Jipii...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.