Äshit

Lilou's Crush

Psstt! Jos olet mielessäsi pyöritellyt Ashin kiilakorkotennareita, eli kolmannella kotimaiselle wedge sneakerseja, niin juuri tänään pärähti erinomainen valikoima Bea- ja Cool-malleja Outnetiin, noin puoleen hintaan normaalitilasta.

Itseäni houkuttelisi kovasti nuo siniset... Myös Zoe Karssenin teepaita -ja collegevalikoima oli muuten melko hyvä.

 

 

Kommentit

TiinaMariN.

Kiitos vinkistä, uskoisin että tänä keväänä vihdoin Ashit löytävät tiensä vaatekaappini turva- ja terveyskengiksi... Kirkkaansiniset <3  Jostain syystä en pidä kyseisistä kengistä mustina, mutta punaiset, siniset, keltaiset on ihan rakkautta! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

millainen mitoitus Zoe Karssenin paidoissa mielestäsi on (reilu/niukka)? Outnet on itselleni vielä toistaiseksi vieras ostospaikka, joten olisin kiinnostunut kokemuksistasi, esim. kuinka mahdolliset palautukset ovat onnistuneet? Tästä asiasta on mahdollisesti ollut joskus puhettakin täällä, mutta en jaksa muistaa... Kiitos!

Hertta
Lilou's Crush

TiinaMariN, samoin kävi mulle ;) tilasin juuri nuo siniset. En voinut vastustaa :)

 

vierailija, Karssenin paidoissa mitoitus on ollut tosi vaihtelevaa! Minulla on kaksi collegea, "French Kissing in USA" joka on todella reilunkokoinen (koko on S, tykkään usein käyttää M:ää väljyyden vuoksi, L/O/V/E-college, joka on höttöisempää matskua, ei ollenkaan niin laadukas, on taas niukempi kooltaan, ei paljoa mutta kuitenkin. Teepaidoista osa on naftimpaa, niissä minä normaalisti S-kokoinen suosin M-kokoa, kun en tykkää pintaa nuolevista. Oliko tästä nyt mittään apua... Outnet on net-a-porterin outletkauppa, ja asiakaspalvelu palautuksineen hoituu mallikkaasti, pienen korvauksen ottavat postikuluista palautuksista, mutta tosiaankin pienen, selviää sivuilta, suosittelen puotia lämpimästi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.