Asu

Lilou's Crush

Pitkästä aikaa asukuvaa, kun olen toennut tolpilleni ja töihin, jossa tulikin punnerrettua pitkään. Olin kyllä niin sippi, kun eilen illalla pääsin kotiin, ettei tosikaan. Soffalle, tyttö ja iPad kainaloon ja piirrettyjen pariin. Mies kokkasi ja me tytöt vaan lötköteltiin.

Näissä vaatteissa viihdyn talvella parhaiten. Rennot farkut, joiden alle mahtuu pakkasilla välihousut ja kasmirpaita, ei tule vilu. Etenkin näin flunssan jälkimainingeissa en halua väristä yhtään kylmästä.

Kaulaan laitoin ensimmäistä kertaa Zarasta ostamani korun, minusta se on tosi nätti. Yleensä pukeudunkin juuri näin; jotakin vähän fiinimpää ja paljolti rentoa.

Hienoa lauantaita, ollaas rennosti,

 

Yllä: Farkut Zara, villis Uniqlo, nilkkurit Acne.

Kommentit

annemi

Ihanat housut! juuri tuollaisia olen etsinyt :)

Riina/Luksusta arjessa (Ei varmistettu) http://luksustaarjessa.blogspot.fi/

Ihana asu ja kiinnitin erityisesti huomiota farkkuihin. Ne on tosi hyvännäköiset, sekä kaulakoru näyttää myös mageelta. Mukavaa lauantaita! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, pakko tulla huikkaamaan kiitokset primer-vinkistä! Hain postista tiistaina, ja olen täysin rakastunut. Smashbox hakkaa ennen käyttämäni (ihan kylläkin täysin kelvollisen) YSL:n primerin ihan mennentullen. Kiitos siis hirveästi tuotesuosituksesta jota en tiennyt tarvitsevani! :)

Vierailja (Ei varmistettu)

Tosi kivat farkut!! Tollasia voisin itsekin kuvitella käyttäväni, vaikka vierastankin noita "revittyjä yksityiskohtia". Aivan ihana väri.

Mursu (Ei varmistettu)

Heippa!
Bongasin hotellisuosituksesi Nykiin, se Nu hotelli Brooklynin puolella. Miten ajoissa teitte varauksen kun katsoin nyt jo alustavasti loppuvuodelle hintoja ja monta kertaa luki "vain 4 huonetta jäljellä." Onko hotelli melko pieni vai vaan todella suosittu?

Hertta
Lilou's Crush

Annemi, kiitos! Ovat niiiin mukavat ettei tosikaan -eikä edes hinnalla pilatut, muistaakseni viitisenkymppiä!

Riina, kiitos, on kiva jos tämmöinen mukavuusasu näyttääkin kivalta :) Kaulakoru oli tosiaan eka kertaa kaulassa, tykkäsin siitä kovasti, mutta alkoi iltapäivällä jo vähän tuntumaan raskaalta.

Vierailija, jee, mahtista että vinkistä oli hyötyä :) Minullakin jo tosiaan toinen pötkylä menossa, meikkivoidetta kuluu muuten paljon vähemmän sen kanssa, huomaatko!

Vierailija, mulla oli alkuun ihan sama, että vitsi pitääkö niitä rispauksia nyt jokapaikkaan tunkea, mutta nyt on silmät tottuneet, ja kaapista löytyy peräti kolmet repalehousut. Näissä fiksuiten toteutettu, eli paljas nahka ei kuulla ollenkaan alta, kun alapuolella on vahvikekangas.

Mursu, me varattiin vain pari viikkoa ennen lähtöä, mutta tuolloin hotelli ei ilmeisesti ollut vielä ihan niin tunnettu, se on kerännyt nyt jonkinlaista hip-pop ja cool-mainetta, mielenkiinnosta kurkkasin edellisen työreissun aikaan, ja oli varattuna kokonaan. Ei ole mikään ihan pieni, mutta ei tosiaan jättimäinenkään. Eli kysymykseesi, vähän molempia taitaa nyt olla! Ihanaa reissua!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.