Asu ilta-auringossa

Lilou's Crush

Jestas, kuinka voi nainen olla poikki. Tänään vilkkaalle arjelle tuli suloinen stoppi, kun tytön kanssa teimme illalla extemporevisiitin ystävän luokse. Tarkemmin, ystävän pihalle. Ai että, se teki kuulkaas hyvää.  Käytiin vielä muina muikkuina me isot tytöt, kaksi pientä, ja yksi pieni herrasmies, ihan liian myöhäisellä tiistai-illallisella Herttoniemen uudessa Nepalilaisessa, jonka nimi alkaa G:llä ja josta saa hyvää ruokaa.

Ajattelin ottaa päivän asukuvan pitkästä aikaa, kun virallinen "kesä on täällä" päivä viimein minulle vilukissallekin koitti: ilman takkia, vajain lahkein, sukatonna ja lyhyillä hihoilla tulin toimeen koko päivän. Huomaatteko muuten, että käytän tuota Zaran kaulakorua aivan jatkuvasti. Se tuntuu sopivan lähes kaikkiin vaatteisiini. Hyvä ostos.

Muistatteko muuten parin vuoden takaiset "hittihousut", nuo J Brandin Houlihanit? Tykkään niistä edelleen tosi paljon, ovat viileiden kesäpäivien lempparit. Minulla on niitä kahdet, nämä siniset ja armyvihreät. Sinisten väri on kivempi, mutta kangas huonompilaatuista, löpsähtää nopeasti polvipusseille. Talvella näitä ei oikein voi vajaiden lahkeiden vuoksi käyttää, ja meinasin jo unohtaa niiden olemassaolon. Onneksi tulivat vastaan!

Kullankeltainen ilta-aurinko päätti ykskaks yllättäen punkea mukaan kuviin. Sanoin sille tervetuloa.

Arvatkaas, kuka käy nyt huhkimaan, vaikka on jo sysiyö. No tää täällä, pitää raivata ja puskea, että huomenna avuksemme saapuva siivooja pääsee tekemään taikojaan. Huh, mutta ihanaa tulla huomenna putipuhtaaseen kotiin!

 

Housut J Brand, paita COS, tossut Converse

 

 

Kommentit

annemi

IHANAT pöksyt, näyttävät tosi mukavilta :) itsellä meni luottohousut puhki, niin puhki että piti luopua niistä ja nyt metsästän uusia. 

Hertta
Lilou's Crush

Auh, luottopöksyjen hankinta on kyllä hankalaaa -siihen ei kelpaa mikä tahansa housunretale! Tsemppiä metsästykseen! Näissä omissani aion vielä pienestä kulumisesta huolimatta puuhata pitkät pätkät :) Illoista loppuviikkoa!

annemi

Kiitos ihana Hertta! <3 aurinkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.