Asu raameissa

Lilou's Crush

Anopin kuuskymppisiä juhlittiin villisti viikonloppuna. Puheiden, herkkujen ja muiden huvitusten lisäksi teatteripuvustaja-kälyni oli järjestänyt mahtavan kuvaushuoneen rekvisiittoineen, joissa oli mahdollista ikuistaa itsensä niin Alibaban kuin muidenkin idän ihmeiden, entisaikain morsianten, hullun hatuntekijän ja ties kenen henkeen. Tyttäreni puki minua (ja muita juhlavieraita) mitä ihmeellisimpiin asuihin koko pitkän illan, ja otatimme varmaankin sata omituisten otusten kaverikuvaa, joita mielenkiinnolla odottelen. 

Varsinainen juhla-asu oli kaukana erikoisesta, koostui lempivaatteista muutaman vuoden takaa, raamitettuna sekin tässä. Viininpunainen nahkahame ja silkkipaita, ne sopivat aika moneen menoon. Hameesta täytyy muuten sanoa, että tuo hamonen senkun vain paranee vanhetessaan: pehmeä se oli jo ostettaessa, mutta nyt se on niin mukava, että tuntuu, kuin päällä ei mitään olisikaan. 

Me lähdimme juhlista yönselkään ja kohti Helsinkiä, mutta huhut kertovat, että viimeiset juhlijat pysyivät pystyssä aamuseitsemään. Aikamoiset kekkerit, sano mun sanoneen!

 

Hame ja pusero H&M Premium

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Härregud! Itse en pysyisi hereillä enään aamuun, vaikka tahtoisinkin :D Yövuorojakaan ei ole tullut tehtyä enään pariin vuoteen, joten ei tule harjoitusta sieltäkään :)

www.peaceandstyle.fi

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä. En todellakaan pystyisi, eikä taitaisi edes kiinnostaa, sen verran on noista unista puutetta jo muutenkin :)

Aisha J
Aisha

Ootpa niin kaunis taas! Aika täydellinen nahkahame, toivottavasti itsekin löydän mukavan sellaisen vielä :) 

Hauska idea tuo raameissa poseeraminen, hyvä taulu tuli :D

Hertta
Lilou's Crush

Ja sinäpä taas niin kohtelias, kiitos! Ja tuo on ollut kyllä todella mainio, oli aikanaan harvinainen täysi heräteostos, viininpunainenkin kun on vielä yksi inhokkiväreistäni, mutta niin vain siitä tuli vaatekaapin suosikki. Joskus se vaisto tietää ;) vähän oli älämölöinen tämä maalausmalli, mutta kyllä se kännykän kamera  näköjään perässä pysyi!

MarikaJohannaP
Hey girl

Upea lookki! Ja tuo kuvaushuone on loistava idea rekvisiittoineen!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ja se oli kyllä loistava idea, nauru raikasi, ja juhlaväen keskuuteen putkahteli toinen toistaan kummallisempia ilmestyksiä välillä "catwalkille" :)

Maiski
40 hours and counting

Upea asu ja hieno idea myös tuo kuvausnurkka ja raamit :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti. Tuollaiset raamit voisi olla hauskat kotonakin, ihan vain raameina, jos siis olisi yhtään sen henkinen asunto, ei tänne meille kasarilandiaan :)

moi&elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.com

Aivan ihastuttava asu ja kuva! <3 Raamit toimivat mahtavasti - meilläkin mietinnässä seuraaviin kesän juhliin, joten tämä inspis tuli hyvään saumaan!
http://moietelisabeth.com

Hertta
Lilou's Crush

Minusta tämä oli kanssa tosi hauska idea, ja kun rekvisiittaa oli vielä vaikka ja kuinka juttu ei käynyt vanhaksi! Kyllä tällaisilla aina jää rikotaan, ja jää myös vieraille hauskat muistot juhlista kuvien merkeissä! Ja kiitos, asu on tosiaan kyllä tätänykyä yksi lemppari "siistimmistä" asuistani, mukava ja minusta nättikin.

Hups ja häh!?

Mahtava kuva!!! Ihan tulee tunnelma kuin olisit ollut mukana kello seiskaan asti. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos darling :) Hyvä oli pössis, kertakaikkiaan, ihme, että pysyi V:llä liipasinsormi menossa mukana. Ja vitsit, tuleekohan sitä enää koskaan valvottua seiskaan saakka, muutoin kuin velvoitteiden vuoksi. Tällä hetkellä epäilen. Nimimerkillä "Antakee mun nukkua"

Carl (Ei varmistettu) http://www.sudio.se

Moi Lily :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

Carl

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.