Asukuvaviikko, asu 4. Rela perjantai ja 21 tapaa pilata avioliitto

Lilou's Crush

Heippahei, asukuvaviikko jatkuu taas tällä viikolla, vuorossa asu numero neljä.  Toivottavasti ei vielä vallan kyllästytä! Tänäaamuna olin sekä kiireinen että laiska, joten pukeuduin mahdollisimman nopsan kaavan mukaan.

Vietin koko päivän seminaarissa istuen, joten mukavuus taisi olla taka-ajatuksena :) Olipas muuten hauskaa, että samaan seminaariin sattui myös entinen työkaverini ja toinen kaverini, teki päivästä vielä mukavamman. Muutenki oli aivan ihanaa vain istua ja antaa muiden hoitaa puhumishommat, ja keskittyä itse vain oppimispuoleen.

Ai että, tästä alkaa viikonloppu! Herkut varattu, AppleTV:stä leffa valkattuna -ennätän viimeinkin katsomaan supertaitavan ja kivan Johanna Vuoksenmaan 21 tapaa pilata avioliitto, jonka kanssa minulla on ollut ilo tutustua edellisessä työpaikassani -Me tytöt ja pari poikaa tehtiin nimittäin mainoselokuva yhdessä ja voitettiin sillä EPICAssa, eräässä Euroopan tunnetuimmassa mainosalan kilpailussa, pronssia. Olen siitä tosi ylpeä edelleen. Oletteko te jo muuten nähneet tuon suositun leffan? Tunnen olevani ihan jälkijunassa tässä hommassa. Tilanne siis korjataan.

Laiskanpulskeaa viikonloppua <3

 

PS: Laiskanpulskeaa.. ketä yritän huijata? Meille saapui juuri hiomakone timanttilaikkoineen ja remontti-imuri, saa makuuhuoneen mattoliimat viimeisen kyytinsä, ja päästään toivottavasti laittamaan lautaa lattiaan jo sunnuntaina! Ou jee!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Onpas hauskaa, että on muitakin "myöhäisheränneitä" :) vielä on pieni säätö tuon uuden AppleTV:n ekan tilauksen kanssa, mutta sit mennään eikä meinata! Ihanaa perjantai-iltaa!

Mindeka
Ma-material Girl

Vähän hävettää myöntää, mutta minäkään en ole vielä nähnyt leffaa ;)

Asu on ihanan raikas!

Hertta
Lilou's Crush

Minäpäs kerron sitten, mitä tuumasin, jos poikkeaa yleisestä näkemyksestä, että se on tosi hauska :) Ja kiitos, arvaas, oli vähän hassu tunne olla vielä noin "vaaleissa" -ilma oli ihan sopiva, lämmin ja mukava valkoiseen jakkuun ja vaaleisiin farkkuihin, mutta silti oli tunne, että onko nyt vähän liian kesäistä. Ehkä se on se syvään juurtunut juttu, johon Nykissä törmäsin "no white after labour day" ;) vaikka sekin sääntö on kai vain tehty kumottavaksi. Nautinnollista viikonloppua :)

Mindeka
Ma-material Girl

Hauska toi "no white after labour day" -sääntö :D Mutta ilman muuta se on tehty kumottavaksi! Taidanpas itsekin ottaa tuosta vinkin ja kokeilla jotain vaaleaa asua, vaikka syksy jo onkin ;)

Ihanaa viikonloppua sinullekin!

Hertta
Lilou's Crush

Heinse oli tosi mainio!! Suosittelen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.