Auringon lapset

Lilou's Crush

Lilyn levon aikana jäi tällainen yksi juttu julkaisematta! Nimittäin aurinkoaatoksia matkalta.

Turhaan voi painottaa näin kesän kynnyksellä, perheen pienimpien aurinkosuojausta. Tuolla reissunpäällä nimittäin sydäntä särki nähdä pahimmillaan koko uikkarin ulkopuolelle jääneen ihonsa polttaneita pieniä, usein samoin punanahkaisten vanhempiensa kanssa. Harvalla meistä järki on helteessä niin jäässä, etteikö aivan ensin huolehtisi jälkikasvustaan, mutta joskus kärvähdys voi käydä ihan vahingossakin.

Meille parhaimmaksi ratkaisuksi on osoittautunut vesileikeissä joko pitkähihainen tai puolihihainen UV-suojauikkariasu, mikä lie sitten oikealta nimeltään onkaan, ja niskaa suojaava lippahattu. Lakin alle vielä aurinkolasit, ja näkyviin jäävälle ihoalueelle vielä huolellisesti lapsille sopivaa, vain fysikaalisen suojan antavaa aurinkovoidetta. Sitten voikin turvallisesti polskutella ja tehdä hiekkalinnoja, kunhan polskujen välissä muistaa laittaa uudet rasvakerrokset!

Kommentit

I M S (Ei varmistettu)

Sanoin. Hattu vielä päähän ja kaikki kunnossa. Tosin, meillä käytössä luomuvoiteet, kun nekin kai ovat myrkkyä pienten (ja suurten) iholle. Mene, tiedä.
Lisäksi me ollaan varjossa niin paljon kuin mahdollista. Mä tilaan uv-asut Amazonista, enemmän vaihtoehtoja, 40% alea hinnoista (Suomessa myytävään valikoimaan verrattuna)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.