Avain hukassa -paras lahja pukinkontissa!

Lilou's Crush

Valtavan lahjakas ystäväni Sanna on tehnyt mielestäni hienoimman lastenkirjan ikinä sitten Muumien (tai no, nekään eivät ihan oikeasti edes lastenkirjoja ole). Enkä ole ainoa, sillä erilaisista kodeista ja niiden asukeista kutkuttavasti kertova Avain Hukassa palkittiin tänä vuonna sekä Rudolf Koivu -palkinnolla että Junior Finladialla. -Talking about explosion of success, kuten sain kuulla ennustajan kuvailleen ystäväiselleni vuoden alussa tätä tulevaa vuotta.

Viime viikonloppuna vietettiin Sannan kotona tuossa ihan naapurissa pikkujouluja, jossa maestro itse puolisonsa kanssa piti meille vieraille satuhetken. Tyyliin sopivan jazzin säestämänä kuultiin rivit juuri siten, kuten kirjoittaja ne oli tarkoittanut.

Olin hurmaantunut, ja tänään kipitin vielä ostamaan kirjan meille kotiin -olin ostanut sitä lahjaksi, mutta hyvän tähären, oma puuttui. En tosin vielä pääse syventymään lukupuuhiin, sillä pukki saa tuoda sen paketoituna kuopukselle. 

PS. Olen käynyt ostoksilla Akateemisessa (19,90), mutta uskon että on saatavilla vaikka ja missä noiden hienojen palkintojen vuoksi!

Kommentit

MiiaK (Ei varmistettu)

Olisi niin hienoa, jos joulupukki muistaisi meidän tyttöä tällä kirjalla! Katsotaan miten käy. Muuten täytyy käydä itse kirjaostoksilla :) Ostin kummitytölleni Elena Favillin ja Francesca Cavallon kirjan Iltasatuja kapinallisille tytöille. Siinä toinen aivan huippuhieno teos pukinkonttiin.

Hertta
Lilou's Crush

Haa, tähän pitää tutustua! Kiitos vinkistä :) ja toivottavasti toive vielä ehtii tontun korviin!

P. (Ei varmistettu)

Tää on niin ihana kirja, lainattiin kirjastosta heti kun ilmestyi ja lapsi rakastui Kuivalaisen Jimiin niin, että oli pakko ostaa kirja pukinkonttiin

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.